Фестиваль Свічок на площі Музейній

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Свічок на площі Музейній

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Свічок на площі Музейній

Фестиваль Свічок, який відбудеться 11-13 листопада, створить на площі Музейній атмосферу неймовірного затишку, романтики та невимушеного спілкування. 

Спеціально до фестивалю майстри Львівської Свічкової Мануфактури створять велетенську свічку-пазл. Загалом свічковий пазл складатиметься із 15 елементів, вага кожного сягне близько 110 кг. Загальна маса свічкового пазлу становитиме понад 1,5 тонни. Урочисте запалення свічки-пазлу відбудеться 12 листопада о 19.00.

Фестиваль Свічок на площі Музейній: фото 1Фестиваль Свічок на площі Музейній: фото 1 Площа Музейна

"Фестиваль свічок цього року буде відбуватися вже втретє. І кожного року ми намагаємося вразити відвідувачів і показати, що свічка справді більше, ніж світло. Впевнений, що велетенська свічка-пазл стане чудовою атракцією для львів’ян та гостей міста. Повірте, такого ще ніхто й ніколи не робив. А ще спеціально до Фестивалю буде презентовано різдвяну колекцію свічок від Львівської свічкової мануфактури", - розповів організатор фестивалю Андрій Сидор.

Для відвідувачів проведуть майстер-класи з виготовлення, різьблення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками і за давньою різдвяною традицією подарувати її рідним та близьким на свято. Попередній запис на майстер-класи за телефоном: +38 (032) 235 42 27. Вартість майстер-класів від 100 грн. Крім того, у рамках Фестивалю свічок на площі Музейній малюватимуть свічкові картини .

Також протягом Фестивалю діятимуть знижки на маленькі свічки-пазлики та аромати у Львівській свічковій мануфактурі.

Вхід вільний.

Фейсбук

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах