Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом"

"Перемагаємо любов'ю..." Саме під таким гаслом пройде дев'ятий благодійний фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом".

23 квітня 2017 року у Шевченківському гаю БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ проведе дев'ятий благодійний фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом", щоб у великому дружньому колі розділити радість Воскресіння Христового та продовжувати багатовікові традиції українського народу. 

Фестиваль розпочнеться з Архиєрейської Літургії об 11 год у церкві св. Миколая, яку очолить Митрополит Львівський владика Ігор (Возьняк).

"Воскресіння - це найбільша перемога для християн, адже вона виходить за межі людського розуміння, це Божа дія, перемога життя над смертю. На цьогорічному фестивалі та й у всіх наших заходах несемо їдею перемоги, яка виходить від кожного з нас", – каже директор БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ, о. Тарас Милян. 

З 13.00 по 20.00 відбудеться концерт за участі театрального гурту "КУРБАСИ", гурту "Шостого чуття", Маріанни Ільків, виконавця ХАС(Rizups), Софії Федини, ВСЕ ПРО, а також танцювальної студії iLike dance complex Вадима Лященка і не тільки.

Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом": фото 1Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом": фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Концерт на Співочому полі за участі: дітей з Центру дитячої та юнацької творчості Галичини, ILkiv School, Dyko Brass, творчих колективів Львова і багатьох інших.

Під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку: розпис пряників, створення віночків з лози, малярство на склі, коники-мотанки та інші.

Для дітей діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами. Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок, також командою зголоситись і пройти квест, який проводитимуть організатори літнього дитячого табору "Мрійники".

Також усі бажаючі зможуть долучитись до молитви Taize, котра відбуватиметься в одній з церков шевченківського гаю.

Фейсбук

Сайт

Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом": фото 2Фестиваль "Святкуймо Воскресіння Разом": фото 2 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах