Фестиваль вуличної їжі "Street Food So Good 2017"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль вуличної їжі "Street Food So Good 2017"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль вуличної їжі "Street Food So Good 2017"

20-21 травня у Львові пройде третій фестиваль вуличної їжі Street food so good.

У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького на львів’ян і гостей міста чекатиме найсмачніша вулична їжа, корисні еко-продукти, унікальне fashion-шоу, цікаві вуличні лекції, квести, майстер-класи та чимало приємних сюрпризів та розваг.

Цьогоріч фестиваль планує охопити аудиторію понад 10 тисяч відвідувачів, а організатори обіцяють справді насичену програму.

У цьогорічній програмі – 5 основних напрямків:

Street food - незмінний ярмарок смачної вуличної їжі;

Street Fashion - новий формат дизайн-маркету, одяг та аксесуари від молодих українських брендів;

Street Lecture - вуличний лекторій для якісної комунікації та обміну досвідом;

Еко-маркет - якісні натуральні продукти від локальних виробників, фермерів:

Дитяча зона - дитячі розваги, конкурси та квести.

"Прагнемо створити не просто фестиваль, на якому можна смачно поїсти і розважитися, а, передусім, міцну платформу для молодих підприємців, щоб вони показали свій якісний продукт споживачеві, познайомились між собою, обмінялись досвідом, і разом працювали в одному напрямку. Оскільки один в полі не воїн - нам потрібно обєднуватись," - вважає Інна Кляп, організатор Street Food so Good.

У цьому сезоні свої кулінарні напрацювання презентуватиме більше 30 підприємців у сфері харчування.

Фестивальне меню ярмарку вуличної їжі передбачає найрізноманітніші страви: сендвічі, бургери, хот-доги, чіабати, млинці, широке мангальне меню, різноманітні салати, національні страви народів світу: бельгійські вафлі, фалафель, хумус, китайська локшина, мексиканське буріто, тако.

Охочі посмакувати стравами традиційної галицької кухні не залишаться без улюблених страв, як і любителі солодкого.

На десерт - домашні сирники, мафіни, торти, штрудель та інша випічка.

У меню також великий асортимент свіжих прохолодних напоїв, справжня львівська кава.

Уже вдруге на території фестивалю діятиме Street Fashion – новий для міста формат дизайн-маркету, де свою продукцію представлятимуть популярні бренди з усієї України.

Усі екосвідомі відвідувачі фестивалю зможуть придбати необхідну продукцію на еко-маркеті Street Food so good.

У планах – залучити до співпраці більше 20 українських локальних виробників, фермерів, що реалізують якісні натуральні продукти, а також запропонувати відвідувачам смачні вегетаріанські, веганські та сироїдські страви.

На еко-маркеті будуть представлені якісні зразки молочної, м’ясної продукції, крупи, соки широкий асортимент меду, та інші екологічно чисті та корисні для здоров’я продукти.

Вперше в історії фестивалю - вуличний лекторій для якісної комунікації та обміну досвідом. Просто неба усі охочі зможуть взяти участь у кулінарних воркшопах, а також цікавих обговореннях, що стосуються гастрономічних тенденцій, актуальних проблем міста. У списку лекторів - галузеві експерти та популярні блогери.

А для найменших відвідувачів свята організатори підготували чимало дитячих розваг, конкурсів несподіваних квестів та, звісно, спеціальне дитяче меню.

Родзинкою цього року також стане Dog-Friendly Zone (Дружня до собак). Вперше на території фестивалю знайдеться місце для найвибагливіших чотирилапих клієнтів. Поласувати смаколиками в спеціалізованому ресторані для собак, провести активно час, зробити фото на пам'ять в декорованому куточку - все це чекатиме на щасливих господарів та їхніх улюбленців.

Вхід вільний.

 реєстрація учасників 

Фейсбук

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах