VІ "Фестиваль Партнерства"

Афіша - Фестивалі - VІ "Фестиваль Партнерства"

Афіша - Фестивалі - VІ "Фестиваль Партнерства"

З 8 по 10 вересня у Львові відбудеться VІ “Фестиваль партнерства”.

Фестиваль організували задля розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентації мистецького життя польських міст та воєводств, a також господарів – міста Львова та Львівської області.

8-10 вересня у Львові відбудеться одна з найбільших українсько-польських подій – VI Фестиваль партнерства/ VI Festiwal Partnerstwa. Серед багатьох подій, на фестивалі будуть перегляди короткометражних фільмів, воркшопи та дискусії.

У суботу 9 вересня о 20:30 у внутрішньому дворику Львівської обласної державної адміністрації (вул. Винниченка 18) під зірками будуть покази польських та українських короткометражних фільмів. Вхід на покази буде вільний, проте потрібно попередньо зареєструватись на сайті

Того ж дня відбудеться інтерактивний воркшоп на тему ревіталізації міського простору та дискусії "Форуму партнерства".

В рамках Фестивалю Львівська міська рада організовує інтерактивний воркшоп на тему "Креативний простір міста". Польські та українські експерти відвідають територію колишнього заводу радіоелектронної апаратури, який перетворюють в мистецький хаб.

На "Форум Партнерства" приїдуть представники місцевої влади з України та Польщі. Доповіді і дискусії стосуватимуться громадської служби охорони здоров’я, українсько-польського партнерства для розвитку гірських регіонів, культурної дипломатії та інших важливих питань.

У програмі фестивалю також заплановані покази велотріалу та акробатики, Капсула 5D "Green Velo", виставки картин, фотопроекти та ще багато цікавих заходів.

А самому серці Львова – на площі Ринок розміститься сцена "Фестивалю Партнерства" де кожного дня гратимуть українські і польські музичні колективи. Тут же ж розташуються промо-стенди з презентаціями туристичних перлин та освітніх програм Польщі.

Вхід на всі акції фестивалю вільний.

Сайт

Фейсбук


Програма

VІ "Фестиваль Партнерства": фото 1VІ "Фестиваль Партнерства": фото 1 Площа Ринок

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах