Фестиваль писанок у Львові/ Easter Festival in Lviv

Афіша - Фестивалі - Фестиваль писанок у Львові/ Easter Festival in Lviv

Афіша - Фестивалі - Фестиваль писанок у Львові/ Easter Festival in Lviv

фото facebook.com/EasterEggsFestivalфото facebook.com/EasterEggsFestival

фото facebook.com/EasterEggsFestival

Найбільше християнське свято - Великдень. Свято, яке чекають з нетерпінням в кожній українській сім’ї протягом усього року. Підготовка до свята Воскресіння Господнього розпочинається заздалегідь. Господині обмінюються оригінальними рецептами паски, діти вивчають гаївки, кожен намагається прикрасити своєрідно, по-святковому, свій дім.

Основною ідеєю Фестивалю є прикрашання нашої спільної оселі – нашого рідного Львова – за допомогою невід'ємного символу Великодня – Писанки. У цей період наше місто перетвориться на “Музей Писанки” під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки (із галузок, квітів, кульок, шоколаду, пінопласту, тощо).

Кожен зможе долучитися до створення атмосфери Великодня та разом із художниками, писанкарями та усіма охочими розмалювати свою писанку.

Під час Фестивалю Львів перетвориться на Музей Писанки під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки. Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю – потрібно лише створити власну писанку та виставити її для загального огляду.

Особливістю цьогорічного Фестивалю стане марафон "Добра Справа, - кожен може зробити!", під час якого громадські організації Львова спільно з благодійниками будуть створювати платформу благодійності у місті і робити добрі справи.

Також перед Великоднем організатори проведуть квест Львовом, в якому участь зможе взяти кожен бажаючий. Потрібно буде відшукати гігантські писанки, які будуть розташовані по цілому місту.

Як зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор: "Проводячи цей Фестиваль ми прагнемо наповнити Львів передвеликоднім настроєм, щоб по цілому місту можна було побачити символ Великодня - писанку. Також нам важливо, щоб у Львові робились добрі справи, звісно не лише перед святами, але в цей час особливо."

"Добра Cправа, - кожен може зробити"
 


У рамках III Фестивалю писанок у Львові стартує новий соціальний проект під назвою "Добра справа, - кожен може зробити"



"Добра справа" - це марафон Добрих справ, в ході якого Компанії - учасники "Фестивалю Писанок у Львові" отримають можливість співпрацювати із соціальними організаціями, допомагаючи потребуючим у передчассі Великого Свята.

Марафон Добрих справ це:

• Перелік нематеріальних проектів соціальних громадських організацій, які допомагають нашим потребуючим співмешканцям
• Пропоновані проекти – нагода волонтерської діяльності для працівників фірм, спонсорів "Фестивалю писанок у Львові"
• Презентація "корпоративних" писанок в час "Фестивалю Писанок у Львові" та вручення подяк Компаніям-волонтерам

Серед громадських організацій:
Народна допомога – Львів, Спільнота взаємодопомоги Оселя, Реабілітаційно-навчальний Центр Джерело, Мальтійська Служба допомоги, "Плече" та ГО "Етновир" 

Організатор проекту - ГО "Етновир" (http://www.etnovyr.org.ua/uk/NGO_Etnovyr/)

фото facebook.com/EasterEggsFestivalфото facebook.com/EasterEggsFestival

фото facebook.com/EasterEggsFestival

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах