Відкриття шоуруму українських дизайнерів

Афіша - Безкоштовно - Відкриття шоуруму українських дизайнерів

Афіша - Безкоштовно - Відкриття шоуруму українських дизайнерів


У нової генерації українських дизайнерів з’явилася своя "НІША". Саме таку назву має шоурум, який цього тижня відкриють у центрі Львова.


Львів має амбіцію стати столицею української індустрії моди. 11 львівських дизайнерок відкривають шоурум "НІША" у центрі міста. Тут не лише часто оновлюватимуть асортимент, а й проводитимуть майстер-класи та презентації нових колекцій. 

Щодня у "НІШІ" буде одна з учасниць проекту, яка допомагатиме гостям підібрати образ, порадити колір і форму та допомогти визначитися зі стилістикою. Кожен охочий матиме змогу обрати дизайнера для індивідуальної роботи. Про те, хто саме у визначений день перебуватиме у шоурумі, повідомлятимуть в спільноті у фейсбуці.

Учасницями проекту є Ліда Боєр, Ельза Вербовська, Волобуєва&Бесараб, Irina&Oksana Murashka, Уляна Недошитко, Катерина Кароль, Оксана Пєкна, Юля Рибка, Oksana Sokol та Ольга Стеблак (бренд "STEBLAKIZM"). 

"У "НІШІ" дизайнери представлятимуть авторський жіночий, чоловічий та дитячий одяг, а також ексклюзивні аксесуари. Ми маємо на меті показати не тільки львів’янам, а й гостям міста, що в Україні шиють якісний та оригінальний одяг. Окрім того, зараз як ніколи важливо підтримувати національного виробника", - розповідають дизайнери. 

Урочисте відкриття шоуруму відбудеться 15 березня о 18:00. На гостей чекають "жива" вітрина, Сhillzone від проекту Manu Міши Балога (гуртShokolad), фуршет. Вхід вільний.

фото vk.com/nisha_lvivфото vk.com/nisha_lviv

фото vk.com/nisha_lviv

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Безкоштовно
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах