86-річчя Ліни Костенко

Афіша - Концерти - 86-річчя Ліни Костенко

Афіша - Концерти - 86-річчя Ліни Костенко

7 листопада у Львівській філармонії вечір вишуканого українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 86-річчю геніальної Ліни Костенко.

Дзеркало Ліни Костенко – впродовж років правдиве і без дефектів. Мабуть, це і є змістом життя великої поетеси впродовж років оберігати гуманітарну ауру нації в первісному і сакральному стані. 7 листопада о 19 год. у   Львівській обласній філармонії у програмі ''Серцем вистраждане слово''  через український романс і поезію усі потребуючі правди і самоідентифікації матимуть можливість зазирнути у дзеркало творчості Ліни Костенко, пізнати себе і вкотре переконатись в досконалості українського слова та відчути чистоту струн душі , які одізвуться на спів  Сергія Мороза та Ігоря Якубовського з Києва, Павла Тютюнника з Донбасу, Зої Слободян з Івано-Франківська,     Лариси Бережан з Чернівців,Наталки Криничанки зі Львова – виконавців бардівської пісні, Лауреатів Всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народна артистка України - Раїса Недашківська, Заслужена артистка України, акторка "Театру у кошику" центру ім.Леся Курбаса - Лідія Данильчук.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах