Los Vivancos

Афіша - Концерти - Los Vivancos

Афіша - Концерти - Los Vivancos

LOS VIVANCOS - це сім братів, які володіють воістину неймовірним поєднанням талантів: вони не тільки блискуче танцюють, а й співають, і грають на різних музичних інструментах. Їх фантастичний темперамент вражає.

Шоу AETERNUM ("Вічність"), з яким брати гастролюють країнами всього світу, тепер побачить і Україна. 

AETERNUM - це історія добра і зла, метафора про безсмертя, яким мистецтво обдаровує людину. Ангели, демони, вампіри, музика, танці, боротьба і магія показуються в комплексі великого уявлення і обрамляются в таємничий ореол чарівництва. Головний художній консультант вистави - Даніеле Фінці Паска, режисер і сценарист шоу Cirque du Soleil ( "Цирку дю Солей"). Даніель Фінці Паска - режисер, драматург, хореограф. Серед численних його робіт - сценарій і постановка церемонії закриття Олімпійських ігор в Турині 2006 року, яку подивилися сотні мільйонів глядачів. Музика до вистави написана братами Віванкос. Вона об'єднує в Aeternum музику фламенко з роком, класичну музику з музикою для кіно в єдиній партитурі, записаної у виконанні Симфонічного оркестру в Будапешті

LOS VIVANCOS були спеціальними гостями і хореографами шоу Mylene Farmer "Avant Que Lombre", учасниками "San-Remo" з Lola Ponco і Gio. У 2009 році вони стали переможцями в номінації "Кращий оригінальний шоу" на "Las Lunas Awards" в Мексиці. У 2008 році брати удостоїлися двох номінацій принцеси Стефанії на світовому фестивалі цирків в Монте-Карло, а їх шоу в Лос-Анжелесі "Танці з зірками" подивилося більше 35 мільйонів чоловік.

Квитки

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах