Тото Кутуньйо

Афіша - Концерти - Тото Кутуньйо

Афіша - Концерти - Тото Кутуньйо

Секс-символ світової сцени у Львові.

Йому 73, він переніс важку хворобу, але продовжує гастролювати по світу і підкорювати серця жінок різного віку. Його пісні знайомі не одному поколінню, в них міститься ціла епоха.  

15 листопада і Львів отримає можливість почути легендарного Toto Cutugno.На сцені пройшло все його життя - більше півстоліття виступів. Мільйони відданих жіночих сердець, що стало запорукою популярності Тoto Сutugno і сьогодні, і ще на багато років вперед.

У 19 років він відправляється в якості барабанщика з ансамблем G-Unit в піврічній турне по світу. До цього досить тривалий час відіграв на ударних у різних місцевих гуртах. Після повернення в Італію Тото створює свою команду, починає активно гастролювати і складати музику. Він стає частим учасником фестивалів і конкурсів (переможець Євробачення в 1990-м). Якщо шанувальникам він відомий своїми романтичними баладами, то у вузьких колах він став користуватися повагою і шаною завдяки вмінню писати не менш якісні мелодії і тексти для інших виконавців, не боячись конкуренції. Найбільш зоряні його "клієнти" - Адріано Челентано і Джо Дассен.

 З кожним з них вийшли десятки спільних робіт. А у листопаді 2010 року Тото Кутуньйо приїздив з гастролями до Києва, де виступив спільно з сином Адріано Челентано — Джакомо. Цікаво, що Кутуньйо заспівав там "Червону руту" В. Івасюка. Рік за роком Кутуньйо розширює територію гастролей, виступає дуетом із зірками світової величини, освоює телебачення. Стає героєм мільйонів фото і відео. Так - аж до 2009 року.

Сім років тому співак переніс серйозну хворобу, відійшовши на час від концертної діяльності. Але вже через півроку повернувся до колишнього графіка. І сьогодні продовжує роз'їжджати з концертами, перетинаючи континенти. 

Фейсбук

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах