Соня Сотник

Афіша - Концерти - Соня Сотник

Афіша - Концерти - Соня Сотник

Соня Сотник - "жінка №1 українського Радіо". Українська радіоведуча, співачка, конферансьє. Почала свою кар'єру на столичному "MUSIС Радіо", пройшла шлях від ведучої радіо  ефіру до генерального директора і продюсера кількох радіостанцій. З 2009 року разом з Сергієм Кузіним веде ранкове шоу №1 в Україні - [Камтугеза] на Radio ROKS. 23 вересня 2011 - дала свій перший сольний концерт "Сонник №1".  

На свій перший сольник Соня зібрала абсолютний переаншлаг.  Цей концерт - за своїм розмахом і успіхом - перевершив найсміливіші очікування близьких і люблячих Соню людей і отримав схвальні відгуки в пресі. Після цього почалася активна концертна діяльність, гастролі по Україні, участь у благодійних та соціальних проектах   У 2013 році Соня Сотник випустила свій дебютний альбом "Боже, храни  королеву!".  Кліп на заголовну пісню альбому отримав нагороду "Відмінність гендерної рівноваги Осінь-2013" від Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда Україна".  

З березня 2014 Сотник зі своїм партнером Сергієм Кузіним дали більше 50-ти концертів в зоні АТО і на передовій.   Кожен концерт Соні Сотник - це оригінальний виступ,  який включає в себе не тільки пісні, а й театралізовані мініатюри, уривки з книг, вірші, імпровізацію, несподівані образи, оригінальні костюми. Це абсолютно унікальне для України явище, яке можна сміливо назвати інтелектуальним кабаре. 

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах