Keiko Matsui

Афіша - Концерти - Keiko Matsui

Афіша - Концерти - Keiko Matsui

Легендарна джазова піаністка Кейко Мацуї з новою програмою в супроводі кращого симфонічного оркестру України - Lords of The Sound.

Безмежна і різноманітна - так характеризують музику Кейко. Сама ж композитор розповідає про те, що для неї музика - це ключ до душі кожного слухача, це засіб порятунку від самотності і смутку. 

Встановлюючи ледь відчутний зв'язок з аудиторією, піаністка "налаштовує" всіх на один лад, і тоді серця звучать в одному ритмі, в одній тональності з неймовірною музикою. Кейко Мацуї –  артист без громадянства. Невпинно гастролюючи, вона доносить свою творчість практично в кожен куточок світу. Музика Кейко Мацуї не знає кордонів, а змішання музичних впливів зробили її унікальною.

 "Музика безмежна і створює єдність серед людей", - запевняє японська піаністка та композитор. "Не один раз я переконувалася в тому, що музика рятує мене. Між мною і шанувальниками моєї творчості завжди присутній зв'язок, разом ми розділяємо гармонію ". 

З продажем більш ніж 1,5 мільйона альбомів і безліччю концертів по всьому світу, Кейко Мацуї є однією з найяскравіших зірок в області інструментальної музики. Вільна душа і творчі гени забезпечили їй неймовірну можливість ділити сцену з такими відомими особистостями, як Стіві Уандер, Майлз Девіс, Дейв Коз, Х'ю Масекела і Боб Джеймс. 

25 січня 2011 року рекордингова компанія "Shanachie Entertainment" випустила на світ "The Road ...", довгоочікуваний, вироблений самостійно, 22-ий альбом Кейко, випущений в США. "Кейко Мацуї виходить за всі рамки класів та категорій", - стверджує Дені Уейс, віце-президент "Jazz A & R" компанії "Shanachie Entertainment". 



 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах