Гурт PIANO презентує альбом «Пристані» у Дзизі

Афіша - Концерти - Гурт PIANO презентує альбом «Пристані» у Дзизі

Афіша - Концерти - Гурт PIANO презентує альбом «Пристані» у Дзизі

В середу, у залі з роялем арт-кав’ярні "Квартира 35", відбудеться презентація дебютного альбому "Пристані" молодого українського гурту "PIANO".

Альбом "Пристані" – це 6 акустичних композицій, що побачили світ 9 листопада 2014 року. За 3 місяці після виходу альбому, він вже встиг отримати безліч схвальних відгуків слухачів та зазвучати в ефірах  багатьох радіостанцій. Треки з альбому звучали на радіоефірах Львівської Хвилі ("Все й одразу"), Аристократи ("Ранкове шоу"), Громадське радіо ("Громадська хвиля"), Ера ФМ ("Студія вихідного дня" та "Пора року" Андрія Куликова), Львівської обласної телерадіокомпанії ("Шейкер"), радіо "Західний полюс" (м. Івано-Франківськ), "Рівне FM".

"Для нас "Пристані" – це знайомство з нашим слухачем, наша перша музична гавань, - каже лідерка колективу Христина Головко. - У ній, разом з слухачами, пірнаємо в світ музики PIANO. Кожна пісня у альбомі є результатом нашої великої любові і прагнення говорити до світу від ніжного мовчання до форте".

Робота над альбомом тривала від травня 2014 року. У альбомі крім двох гітар та вокалу, звучить також віолончель. Таке музичне забарвлення пісень "Пристані" та "Ангели", на думку гурту, дозволило пісням звучати повно. Як зазначають самі музиканти PIANO – це відтінки тиші.

PIANO це:

Христина Головко – вокал, тексти.

Богдан Головко – гітарна, тексти.

Олег Тимошик – гітара.

Марія Біль – віолончель.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах