Дахабраха. Всеукраїнський тур "Дорога"

Афіша - Концерти - Дахабраха.  Всеукраїнський тур "Дорога"

Афіша - Концерти - Дахабраха. Всеукраїнський тур "Дорога"

ДахаБраха надала нового змiсту театру, музицi, українськiй культурі і традиціям у контексті сучасності. Створивши свій власний етно-хаос, який вже більше 10 років змушує світ затамувати подих перед драйвом барабанів і витонченістю вокалу у високих гуцульських шапках.

Цього літа група вдруге виступила на одному з найбільших європейських музичних фестивалів Sziget в Угорщині, у вересні записала студійний live для американської радіостанції KEXP, I зіграла композицію "Шо з-під дуба" в шоу "Later ... with Jools Holland" на британському телеканалі BBC Two, де разом з ДахаБраха гостями концерту були The Weeknd, The Libertines і Девід Гілмор.

У щільному гастрольному графіку останніх 4 років, що нараховує десятки країн і три континенти, музиканти намагалися знаходити час для участі в українських фестивалях і таких спеціальних проектах, як наприклад, переозвучка фільму "Земля" Олександра Довженка, ну а тепер прийшов час для великого українського туру з презентацією нової програми.

Дахабраха.  Всеукраїнський тур "Дорога": фото 1Дахабраха. Всеукраїнський тур "Дорога": фото 1 Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах