Павло Табаков - "Сніг без пауз"

Афіша - Концерти - Павло Табаков - "Сніг без пауз"

Афіша - Концерти - Павло Табаков - "Сніг без пауз"

Для співака та композитора Павла Табакова Новорічно-Різдвяні концерти стали вже доброю традицією. Щозими володар титулу "Голос країни" радує своїх шанувальників святковими концертними програмами, сповненими Любові, Добра та Теплоти.

І 2016-ий рік не стане винятком. 3-го січня Павло Табаков запрошує меломанів у Національний драматичний театр ім. М. Заньковецької - на найдушевніші концерти цієї зими "Сніг без пауз". 

Напередодні найвеличнішого у році свята Різдва Господнього Павло Табаков дасть у рідному Львові традиційні Новорічно-Різдвяні концерти. У своїй новій святково-зимовій концертній програмі співак обіцяє заколядувати п’ятьма мовами: українською, польською, англійською, французькою та іспанською! Концерти "Сніг без пауз" – це також традиційні українські колядкив оригінальних версіях, авторські новорічно-різдвяні пісні, зимові та світові хіти. Поруч із уже відомими колядами і піснями з альбому "Різдво для двох", а також минулорічним різдвяним синглом "Мирне Різдво", цієї зими Табаков готує не одну прем’єру і не один музичний сюрприз. Відчуйте свято Різдва на собі - замовляйте квитки на концерт Табакова.

Кажуть, сім днів до і сім днів після Різдва небеса відкриваються – і Божа благодать сходить на Землю. Людям залишається лише відкрити свої серця і щиро приймати цей щедрий дар, - кажеПавло Табаков. - Особисто для мене зима – дуже благодатний період. Це час не тільки гарного святкового настрою, а й своєрідного очищення: білий сніг, який вкриває землю, наче очищує все і всіх довкола. Цій чистоті радіють око і душа. А музика, особливо колядки та різдвяні пісні, у цей період допомагають усім нам стати добрішими і об’єднатися довкола світлого та вічного. Тож поспіваймо у це Різдво разом! Та й так, щоб зарядитися позитивними емоціями на цілий рік! 

Опісля концертів 3 січня у Львові Павло Табаков і його команда вирушать у Новорічно-Різдвяний тур містами України. Цей тур співак присвячує 10-річчю своєї сольної пісенної кар’єри: рівно десять років тому артист переміг у найпопулярнішому на той час талант-шоу на українському телебаченні "Шанс".Концерти Павла Табакова "Сніг без пауз" – це дві години музичного дійства, наповненого тільки справжніми емоціями. 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах