JAZZ KOLO.Програма «Різдво»

Афіша - Концерти - JAZZ KOLO.Програма «Різдво»

Афіша - Концерти - JAZZ KOLO.Програма «Різдво»

Вже традиційно зима у нашому місті почнеться під звуки доброго джазу. 

9 січня Ігор Закус та його проект JAZZ KOLO представляє нову програму "Різдво". Для вас звучатимуть джазові обробки українських колядок та щедрівок, а також авторські п'єси Ігоря Закуса та Олега Пашковського. 
Ігоря Закуса справедливо вважають найкращим бас-гітаристом України. У його музиці присутні і техніка, і вражаюча мелодика, і справжня українська співучість поряд з виваженістю саунду міжнародного рівня. Кілька біографічних фактів про цього музиканта: народжений у Червонограді, закінчив Львівське музичне училище та Львівську національну музичну академію як гобоїст, паралельно займався бас-гітарою. Стилі, в яких нині працює Ігор, – funk-fusion, smooth, рор-jazz. До творчої співпраці належать проекти із Оксаною Білозір, Іриною Білик, групою ВІА Гра. 

За словами самого музиканта, "Проект Jazz-Коло – концерти українських джазових виконавців, які записують на аудіо- та відеоносії. Український джаз на DVD – уперше в Україні. Це велика підтримка української музики". 

Ремарка: джаз – це стиль музики, котрий виник на межі ХІХ – почату ХХ століття. Серед етимології слова – звороти, які використовувалися – jazz around (блукати, мандрувати) і jazz up (впадати у веселий стан). Як музичний термін, слово jazz уперше з'явилося близько 1915 року у зв'язку з оркестром "білих музикантів", що грав у новоорлеанському стилі, пізніше – в назві новоорлеанського оркестру Тома Брауна – "Том Браун Диксиленд Джаз Бенд", отож після цього термін "джаз" швидко поширюється в Північній Америці, а згодом і по всьому світу. 

Аніко Долідзе – вокал 
Олег Пашковський – клавішні 
Ігор Закус – бас 
Орхан Агабейлі – перкусія 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах