Презентація ілюстрацій до казки-притчі "Створення"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Презентація ілюстрацій до казки-притчі "Створення"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Презентація ілюстрацій до казки-притчі "Створення"

Мистецька галерея Гері Боумена презентує ілюстрації до казки-притчі "СТВОРЕННЯ", автором якої є Гері Боумен.

Що може принести надію в наш світ сьогодні, коли інформація про екологічні катастрофи, глобальне потепління і загрозу Третьої світовоївійни стали буденністю? Як і в момент сотворення світу - Людина. 

Створена за образом і подобою Божою, саме вона творить в світі добро і… зло. І саме від неї, тобто, від кожного з нас, залежить, що переможе. Впродовж тисячоліть кожен вирішує сам як жити: за Божими заповідями чи шукати легких грошей і сумнівних задоволень. Для когось вирішальним на цьому роздоріжжі пошуку сенсу життя є слово батьків, для когось – коханих, для когось – світова мудрість, від Слова Божого до думок видатних особистостей. Для тих, хто хоче поділитись своїм досвідом шукань своєї гармонії зі світом, є Творчість. 

Гері Боумен занотував свої роздуми про Бога, світ і життя у вигляді притчі. А п’ять художників з Англії та України, кожен в своїй авторській манері, надихнулися створити до неї паралельний світ образів. Ілюстрації поставали впродовж кількох років, і тільки один з учасників виставки – 12-річний Артем Меліксітян зі Львова – створив повний цикл зображень до тексту. Щирий світ дитячого погляду на світ дуже вдало резонує з ідеальним, райським, світом, зображеним автором, посилюючи ефект життєствердності християнського світогляду.

Вхід вільний.

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Лекції \ Майстер-класи
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах