ІІ Ярмарок ініціативних власників

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - ІІ Ярмарок ініціативних власників

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - ІІ Ярмарок ініціативних власників

20 червня в рамках "Майстерні міста" Інститут міста Львова проведе ІІ Ярмарок ініціативних власників, спрямований на популяризацію можливостей спільного, відповідального та ефективного користування житлом.

Спікери Ярмарку представлять практичну інформацію, що стосується створення та функціонування ОСББ, можливостей залучення додаткового фінансування на реалізацію спільних ініціатив з покращення житла. У рамках Ярмарку розповідатимуть про спільну діяльність мешканців міста щодо модернізації та реставрації своїх будинків і прибудинкових територій, про можливості фінансової допомоги, кредитування ремонтів і термомодернізації багатоповерхових будинків.

Для найменших відвідувачів Ярмарку проводитимуть ігри та конкурси, спрямовані на виховання у дітей почуття відповідальності за свій дім. Крім цього, учасників заходу чекає презентація водонагрівного сонячного колектору, виготовленого не в промислових умовах, та відкритий кінопоказ на тему об’єднання мешканців для вирішення спільних проблем.

ІІ Ярмарок ініціативних власників організовує Інститут міста спільно з Ресурсним центром для ОСББ та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Деталі: https://www.facebook.com/osbb.com.ua

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Лекції \ Майстер-класи
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах