Фестиваль активного дозвілля Active Weekend

Афіша - Свята - Фестиваль активного дозвілля Active Weekend

Афіша - Свята - Фестиваль активного дозвілля Active Weekend

Active Weekend – це близько 30 спікерів з різних міст України, що зберуться разом у Львові та проведуть тренінги, майстер-класи, розкажуть історії успіху. Також у програмі ігри, музика, кіно просто неба та багато іншого.

Active Weekend – це одноденний фестиваль, створений з метою залучення людей до активного відпочинку.

На один день Парк Культури у Львові стане осередком найактивніших людей міста та найцікавіших занять на п’ять годин.

Парк буде поділений на такі зони:

Dance – територія, де хореографи різних напрямів проведуть розминки і навчать всіх бажаючих танцювати базові кроки сальси, танго, hip-hop`у та ін. А на завершення відвідувачів чекає спільний танцювальний флеш-моб.

Акторська майстерність – відвідувачів чекають таємниці імпровізації, акторський та вокальний тренінг, вправи для розвитку навичок публічного виступу та спілкування з молодими акторами Львова

Speaking club – місце, де на питання: "Do you speak English" відвідувачі можуть почути "Niestety nie, ale bardzo dobrze mowie po polsku". Тут можна спробувати свої знання у 5-ти мовах.

Nature – тут відвідувачі отримають знання про екологію, вегетаріанство, матимуть можливість відвідати майстер-клас з йоги та дізнатись більше про техніки медитації.

Workshop – зона, на якій протягом 5 годин 5 різних спікерів проведуть тренінги та лекції на актуальні теми. Тут можна буде дізнаєтись про мистецтво красномовства, поринути у світ психології, поглибити знання з фінансової грамотності, а також про те як поєднувати роботу з громадською діяльністю.

Медіа – тут розкажуть про те, як стати популярним на просторах медіа завдяки акаунту в YouTube чи Instagram. Або те, як правильно виставити композицію вдалого і цікавого фото. Між тим, до зони медіа належатиме фотосушка.

Дитяча зона – для наймолодших відвідувачів заходу. Саме на цій зоні вони зможуть весело провести час з аніматорами, погратися в цікаві ігри, потанцювати, помалювати та послухати захопливі нові казки.

Play Game – тут можна буде пограти бадмінтон, твістер, покопати м’яч чи покидати тарілку. Або зіграти командою в одну з настільних ігор – Монополія, Alies чи звичайна Мафія.

На завершення відбудеться концерт молодих і перспективних музичних гуртів Львова.

Вхід вільний.

Реєстрація

Фейсбук

ВКонтакті

Фестиваль активного дозвілля Active Weekend: фото 1Фестиваль активного дозвілля Active Weekend: фото 1 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Свята
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах