Балет Раду Поклітару «Лускунчик»

Афіша - Театри - Балет Раду Поклітару «Лускунчик»

Афіша - Театри - Балет Раду Поклітару «Лускунчик»


Відомий театр "КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ" запрошує


Балет "Лускунчик" приголомшує небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями!

Казку "Лускунчик і Мишачий король" Раду Поклітару переосмислює зовсім незвичним чином. Це зовсім не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, "живописця внутрішнього світу" Е.Т.А.Гофмана.

Невиправний фантазер, пафосний хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин всього піднесеного, то занурюється у світ мракобісся. Зневажаючи основи відомих класичних сюжетів, він "говорить" на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф’євим і Чайковським. Раду створює свій танець – зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.

Його мистецтво, що поєднує класику і модерн, полонило весь балетний світ. У Лондоні, Нью-Йорку збираються величезні черги за квитками на його спектаклі – публіка не пропускає подібні події. Мета Поклітару – зробити балет по-справжньому яскравим, емоційним видовищем, здатним пронизати будь-яке серце. Його вируюча фантазія перетворила хореографію на каскад неймовірних пластичних прийомів. Його роботи доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом.

У своїй творчості Раду Поклітару слідує гофмановському девізу: "У житті треба робити лише те, що дається тобі легко. Але це треба робити щодуху". Раду легко втілює свої задуми, і виходить у нього це блисковично.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Театри
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах