Вистава "Неаполь - місто попелюшок"

Афіша - Театри - Вистава "Неаполь - місто попелюшок"

Афіша - Театри - Вистава "Неаполь - місто попелюшок"

В виставі піднімається актуальна і наболіла тема для багатьох українців: виїзд жінок до Італії на заробітки. Постановка народного артиста України та художнього керівника театру Федора Стригуна вражає глибиною розуміння цієї проблеми, чудовою грою акторів, цікавим прийомом зображення плинності часу і близкісьтю сюжету багатьом людям.

Дія вистави здебільшого відбувається в Італії. Українка за походженням, колишній музикознавець, працює прислугою у літньої пані. На відміну від своєї родички, яка приїхала до прекрасної Італії в пошуках багатого чоловіка, наша героїня, постійно плачучи, мріє заробити гроші, щоб викупити своє колишнє житло і повернутися у свою сім’ю.

Усе здавалося б доволі просто та нецікаво, але саме так часто трапляється в житті. Автор п’єси Надія Ковалик у "Неаполі…" намагалася поставити скоріше гостру соціальну ідею, яка не знаходить у нашому суспільстві свого вирішення, а все частіше стає причиною до сімейних трагедій.

Вистава "Неаполь - місто попелюшок": фото 1Вистава "Неаполь - місто попелюшок": фото 1 Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Театри
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах