Виставка монотипій "Новорічне диво"

Афіша - Виставки - Виставка монотипій "Новорічне диво"

Афіша - Виставки - Виставка монотипій "Новорічне диво"

В галереї просто неба експонуються картини, виконані молоддю з особливими потребами від навчально-реабілітаційногоцентру "Джерело". Всього у експозиції представлено 9 монотипій - це нефігуративні композиції, пейзажі рідного міста Львова, абстрактно-експресіоністичні роботи із контрастними плямами та широкими мазками, об’єднані однією тематикою – новорічного дива, якого з нетерпінням по-дитячому чекають автори виставки!

Зимові свята - це завжди атмосфера добра та радості, відчуття дива і очікування чогось прекрасного. В ці дні оживає справжня зимова казка і в серцях запалюється вогонь добра та миру. Кожен прагне докинути іскру натхнення до загального святкового вогнища. Цього прагнуть і молоді особи з особливими потребами, які з неймовірним трепетом готуються до зимових свят. Вони захоплено створюють незвичні пейзажі та втілюють на полотні чарівні картини, зимові фантазії і яскраві образи. 

Не зважаючи на те, що пензель тримати не завжди легко і зручно, не дивлячись на те, що інколи важко зробити легкий мазок і додати кольоровий нюанс, особлива молодь вірить у те, що робить, прагнучи поділитися своїм талантом. Вони впевнені, що мрії збуваються, особливо напередодні Різдвяних свят, саме тому їхні картини випромінюють стільки світла і тепла, а серця горять любов'ю до усього світу.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах