Виставка живопису і художнього скла "Жінка"

Афіша - Виставки - Виставка живопису і художнього скла "Жінка"

Афіша - Виставки - Виставка живопису і художнього скла "Жінка"

Виставка студентки 6 курсу кафедри художнього скла ЛНАМ. "Жінка" є ключовим концептом у творчості Яни Масалович. Вона ретранслює її образ у найрізноманітніших варіаціях: спокусницею, мінливою, хвилюючою, ніжною, тендітною наче скло, а іноді такою незворушною… Жінка – це маленький всесвіт, навколо якого все обертається.
Це берегиня-мати і водночас це "мистецька форма", яка буває дуже різною.

Кожна робота торкається певної проблеми, яка була пережита і переосмислена авторкою Це її особисті внутрішні рефлексії, своєрідна поетизація жіночої сутності, майстерно передана у живописних та скляних експериментах.

Метою проекту є продемонструвати авторське бачення молодою художницею образу жінки, інтерпретованого у живописі та склі.

Живописні твори художниці вирізняються непересічною експресією, динамікою композиційних рішень та особливим відчуттям кольору.

Куратор виставки – Орест Принада, приват-доцент кафедри художнього скла ЛНАМ.

Вхід вільний.

Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 1Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 1 Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)

Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 2Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 2 Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)

Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 3Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 3 Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)

Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 4Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 4 Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)

Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 5Виставка живопису і художнього скла "Жінка": фото 5 Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)

 

 

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах