Фотовиставка "Жінка в об’єктиві чеських фотографів"

Афіша - Виставки - Фотовиставка "Жінка в об’єктиві чеських фотографів"

Афіша - Виставки - Фотовиставка "Жінка в об’єктиві чеських фотографів"

Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові запрошує на виставку учасників щорічного Міжнародного салону художньої фотографії "З любов’ю до Жінки", заснованого доктором Юрієм Тітовцем.

Урочистий фінісаж виставки відбудеться у середу 27 вересня о 17:00.

У добірці 18 жіночих образів, майстерно та з любов’ю створених сучасними чеськими фотографами, серед яких: Анджело Пургерт, Барбора Біновцова, Даніела Смржова, Едіт Біро, Ян Гронскі, Карл Войковський, Нікола Пані, Мартіна Сімкова, Мілан Голечек, Павел Ганцлік, Петр Клейнер. Представлені образи дуже різноманітні, але усі, без винятку, промовисті та магнетичні. Заходьте пересвідчитись!

Міжнародний салон художньої фотографії "З любов’ю до Жінки" засновано у Львові в 2006 році доктором Юрієм Тітовцем. За 11 років Салон здобув репутацію всесвітньо відомого конкурсу художньої фотографії. У 2017 році до участі зголосилось 921 фотографів з 48 країн світу із 3500 своїх найбільш вдалих робіт, із яких міжнародне журі відібрало понад триста найкращих. Місія Салону – сприяння розвитку сучасного фотомистецтва, відкриття нових талантів, обмін досвідом між фотографами, розширення дипломатичних, ділових та культурних стосунків України з країнами усього світу.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах