Художній пленер «Lviv Seasons»

Афіша - Виставки - Художній пленер «Lviv Seasons»

Афіша - Виставки - Художній пленер «Lviv Seasons»


В неділю на пл. Ринок (поблизу фонтану Нептуна) відбудеться перший етап пленеру "Lviv Seasons"

Метою події є залучити та мотивувати творчу молодь до активної участі в мистецькому процесі та створенні культурного середовища в різних локаціях Львова. Протягом чотирьох годин художники малюватимуть пейзажі  на очах львів’ян та змагатимуться за грошові призи, а до кінця дня на площі діятиме виставка художніх робіт.

Як розповідає координатор проекту Іван Білан: "Пленер LS" полягає у залученні молоді до розвитку львівського мистецького процесу початку ХХІ ст. При цьому вуличний простір міста використовується як експозиційна площа для мистецьких творів, так як експозиція виставки творів учасників пленеру формується безпосередньо на вулиці. Таким чином значна кількість жителів та гостей міста Львова безпосередньо контактують із творами мистецтва, а також беруть участь в оцінюванні цих творів та визначенні переможців конкурсу. Налагоджується зв’язок між споживачами творів мистецтва та їх авторами для можливої майбутньої співпраці". 

У планах організаторів проведення ще трьох таких пленерів цьогоріч у різні пори року, а також організація звітної виставки кращих робіт учасників.

Запрошуємо до участі у заході усіх охочих. Реєстрація учасників розпочнеться безпосередньо в день проведення пленеру о 9.00 год та о 17.00 відбудеться підбиття результатів та нагородження переможців та учасників, оцінюватимуть роботи перехожі шляхом голосування.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах