Виставка-аукціон "Код нації"

Афіша - Виставки - Виставка-аукціон "Код нації"

Афіша - Виставки - Виставка-аукціон "Код нації"

У Львові відкрилась художня виставка "Код нації". На ній представлено 67 робіт, які планують продати з аукціону для благодійних цілей.

Виставка триватиме до 24 травня і завершиться аукціоном представлених робіт. Всі виручені кошти мають бути передані дітям переселенців та бійців АТО. Вартість представлених робіт - від 500 до 10 000 гривень.

Тут представлені переважно авангардистські полотна, тематика, так само як і техніки виконання, дуже різноманітна. Саме тому вона дає певне уявлення про різнобарв'я сучасного донецького образотворчого мистецтва.

Організували проект переселенці з Донбасу. Вони говорять, що крім естетичної та благодійної мети виставка має на меті ще одну - інтеграційну. Переселенці у Львові намагаються довести, що вони так само освічені й культурні люди, тож продовжувати "гратися" зі стереотипами не варто. Саме тому не тільки художні, а ще й музичні роботи були представлені на відкритті. Своїм мистецтвом володіння класичними музичними інструментами із публікою ділились юні музиканти-переселенки Валерія та Єлизавета.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах