Виставка наївного живопису Олени Рибальченко

Афіша - Виставки - Виставка наївного живопису Олени Рибальченко

Афіша - Виставки - Виставка наївного живопису Олени Рибальченко

В п'ятницю, 3 липня, в галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35, перший поверх "Дзиґи") відбудеться відкриття виставки українського наївного живопису художниці з Херсону Олени Рибальченко. Початок — 17:00. Вхід вільний.

Рибальченко Олена — відома херсонська "наївністка" (вид живопису). Народилась в 1928 році в Павлограді. Закінчила педагогічне училище. Понад 30 років жила в Харкові, працювала на місцевому станко-будівельному заводі.

В 1984 році переїхала в Херсон і почала малювати. Під час ремонту в квартирі, фарбами, які були під рукою, намалювала простенький натюрморт. Сьогодні творчий доробок мисткині налічує понад 500 робіт на різну тематику.

своїх картин художниця подарувала в Краєзнавчий музей м. Павлоград та в Херсонський художній музей. Всі різнобарвні твори художниці об'єднані єдиним прагненням самореалізації та бажанням зробити своє життя та життя глядачів цікавішим.

За період творчої кар'єри художниці було проведено численні персональні виставки в Херсоні та Києві. Окрім живопису Олена Павлівна пише й вірші, які сповнені любові до України.

Виставка триватиме по 31 липня.

Деталі: http://dzyga.com

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах