Афіша 28 грудня: Зимовий парк, Різдвяний ярмарок, вистави та вечірки

Фото: blogspot.com

Фото: blogspot.com

Дозвілля та їжа
28 грудня 2014 11:17

Vgorode вважає, що вихідні повинні бути насиченими та яскравими, саме тому ми розповідаємо вам про найяскравіші події неділі 28 грудня.



Зимовий парк у Львові


Афіша 28 грудня: Зимовий парк, Різдвяний ярмарок, вистави та вечірки фото

Сьогодні відкривається зимовий парк, де можна буде покататись на лижах, сноуборді, санчатах чи навіть на справжніх собачих упряжках.  Детальніше  читайте тут.


Різдвяний ярмарок


Фото: львов-карпаты.com.ua

Фото: lvov-karpaty.com.ua

Впродовж зимових святу Львові працює чудовий Різдвяний ярмарок. Сьогодні гарний день, щоб його відвідати, придбати новорічні сувеніри та подарунки,  а ще скуштувати смачний глінтвейн та яблука у карамелі. Більше про ярмарок дивіться тут.

 


Ковзанка на площі Ринок


Бажаєте гарно провести час з друзями та розім’яти ноги? Тоді ковзанка під відкритим небом, що розгорнулась на площі Ринок, саме для вас. Час роботи ковзанки та вартість прокату можна дізнатись тут.

 


Прогулянка по музеях


Фото з сайту www.gazeta.lviv.ua

Фото з сайту www.gazeta.lviv.ua

Якщо вам хочеться відвідати музеї та долучитись до світу мистецтва, зробіть це сьогодні. Зараз у Львові можна відвідати різноманітні виставки на всі смаки.

У Першій львівській медіатеці проходить виставка "Картини зі світу науки" від німецького наукового товариства ім. Макса Планка.

У Музеї скла проходить виставка польської художниці  Люцини Ґоздек "Прозора правда".

Арт-галерея "Зелена канапа" демонструє Різдвяну виставку, де представлені тематичні вироби зі скла та кераміки, а також живопис та графіка.

Центр міської історії Центрально-Східної Європи запрошує на унікальну виставку "Велика Війна 1914 - … Індивідуальний та глобальний досвід".


Програма для дітей


фото з сайту sunhome.ru

фото з сайту sunhome.ru

Якщо ви хочете зробити день цікавим не тільки для себе, а й для своєї дитини, то відвідайте програму  "Новорічний сюрприз" у Львівському державному цирку.

Львівська національна галерея мистецтв ім. Б. Г. Возницького сьогодні проводить різдвяний проект для дорослих та дітей "Шлях Сніговика від Миколая до Різдва", де усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах, послухати лекції та багато іншого.

 Про інші заходи, які проходять сьогодні у Львові, тут.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах