Китайський новий рік у Львові: телеміст і хода драконів

фото:vgolos.com.ua

фото:vgolos.com.ua

Дозвілля та їжа
16 лютого 2015 15:23

У Львові  цього року відсвяткувати китайський новий рік  вирішили без традиційних кольорових ліхтариків і імпрез. Замість них влаштують  телеміст з українською діаспорою в  Пекіні. Телеміст відбудеться на Площі Ринок  18 лютого з 16:00 до 18:00.

Про це розповів Вголос голова правління Міжнародної організації "Культурно-дослідницький центр України і Китаю "Ланьхва" Юрій Котик.

За його словами, цей телеміст продемонструє небайдужість українців,  які нині перебувають поза межами Батьківщини,  до реалій, які  зараз є в Україні.

"Українці в Китаї  всілякими способами підтримують Батьківщину. Вони популяризують українську культуру, працюють над її позитивним іміджем, матеріально підтримують постраждалих унаслідок війни", – відзначив Котик.

"Метою телемосту є показати, як ми можемо об’єднуватися", – додав голова правління Міжнародної організації "Культурно-дослідницький центр України і Китаю "Ланьхва".

Також 18 лютого відбудеться хода драконів довкола Ратуші, що, за китайською традицією, символізуватиме очищення від лиха та вигнання зла зі Львова та України.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

"Невидимі": у Львові презентують арт-проект проти торгівлі людьми

Як тисячі людей молились за мир до Нерукотворного образа Христа [ВІДЕО]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах