11 львівських дизайнерок у центрі Львова відкривають шоурум

фото з сайту varosh.com.ua

фото з сайту varosh.com.ua

Дозвілля та їжа
10 березня 2015 15:34

У нової генерації українських дизайнерів з’явилася своя "Ніша". Саме таку назву має шоурум, який відкриавється на третьому поверсі ТЦ "Опера Пасаж".


В  шоурумі будуть - майстер-класи, оновлення та презентація нових колекцій


11 львівських дизайнерок відкривають шоурум "Ніша" у центрі міста. Тут не лише часто оновлюватимуть асортимент, а й проводитимуть майстер-класи та презентації нових колекцій.

Щодня у "Ніші" буде одна з учасниць проекту, яка допомагатиме гостям підібрати образ, колір і форму та допомагатиме визначитися зі стилістикою. Кожен охочий матиме змогу обрати дизайнера для індивідуальної роботи. Про те, хто саме у визначений день перебуватиме у шоурумі, повідомлятимуть в спільноті у Фейсбук.


Хто бере участь в проекті


Учасницями проекту є Ліда Боєр, Ельза Вербовська, Волобуєва&Басараб, Irina&Oksana Murashka, Уляна Недошитко, Катерина Кароль, Оксана Пєкна, Юля Рибка, Oksana Sokol та Ольга Стеблак (бренд "STEBLAKIZM").

"У "Ніші" дизайнери представлятимуть авторський жіночий, чоловічий та дитячий одяг, а також ексклюзивні аксесуари. Ми маємо на меті показати не тільки львів’янам, а й гостям міста, що в Україні шиють якісний та оригінальний одяг. Окрім того, зараз, як ніколи, важливо підтримувати національного виробника", – розповідають дизайнери.


Коли відкриття


Урочисте відкриття шоуруму відбудеться 15 березня о 18:00. На гостей чекають "жива" вітрина, Сhillzone від авторського проекту "Manu" Міши Балога (гурт "Shokolad") та інше. Вхід вільний.

Адреса: ТЦ "Опера Пасаж", 3-й поверх, пр. Свободи, 27

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

10 березня: кого сьогодні привітати з іменинами

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 10 березня 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах