Найбільш очікувані туристичні весняні події у Львові

фото з сайту tam.kiev.ua

фото з сайту tam.kiev.ua

Дозвілля та їжа
17 березня 2015 11:01

Кожного року у Львові проходить дуже велика кількість різноманітних подій і фестивалів. Кожного року їх кількість збільшується, пише Вир мандрів. Але є певні події, які вже не один рік приваблюють як гостей міста так і жителів Львова.


Фестиваль Писанок у Львові


фото з сайту vocnt.com.ua

фото з сайту vocnt.com.ua

Родинний захід, який прославляє столітні традиції святкування найбільшого і найсвітлішого християнського свята. Основною ідеєю свята є популяризаціє великодніх традицій та прикрашеня Львова писанками - невід'ємним символом Великодня.  

дата: 12 березня - 13 квітня


Lviv Fashion Week


фото з сайту 8marta.hochu.ua

фото з сайту 8marta.hochu.ua

Двічі на рік у Львові проходить Lviv Fashion Week, який є однією з найбільших модних подій у Східній Європі. Вперше провели Lviv Fashion Week у березні 2008 року і привернули до себе та міста  увагу відомих осіб у світі моди.

Дата: 25-29 березня


Великдень в Гаю


фото з сайту varianty.net

фото з сайту varianty.net

У Львові, як ніде в іншому місті, дотримаються та намагаються берегти українські традиції. Щоб відчути справжню атмосфери великодня і зануритися в давні народні звичаї варто приїхати до Львова на святкування цього свята. Традиційне місце святкування є музей під відкритим небом "Шевченківський гай". На протязі всього страсного тижня всіх бажаючих навчатимуть писати писанки, робити великодніх коників, розповідатимуть про орнаменти та символи великодніх звичаїв. Також буде багато розважальних ігор.

Дата: 7-14 квітня 


Міжнародний фестиваль "Флюгери Львова"


фото з сайту autoexpert.in.ua

фото з сайту autoexpert.in.ua

Етно-джазовий фестиваль щороку об"єднує на своїй сцені виконавців з різних країн етномузики та джазові грути. Фестиваль вже звично приходить у внутрішньому дворику Ратуші. Вперше фестьиваль провели в 2003 році.

Дата: травень


Міське свято "День Батяра у Львові" 


фото з сайту news.meta.ua

фото з сайту news.meta.ua

Свято присвячене одній з найколоритніших субкультур тих часів Львова. Гості міста зможуть ближче познайомитись з батярською культурою,  зі справжніми батярами та поспівати батярських пісень. В програмі свята: вуличні забави, батярські танці, ярмарок батярських лігумін, театральні дійства та концерт.

Дата: 1-2 травня

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Куди піти у Львові на цьому тижні

Ти не можеш це пропустити: 15 найголовніших музичних атракцій березня у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах