"Великдень разом": ненадумані мости

фото:vchasno.com

фото:vchasno.com

Дозвілля та їжа
18 березня 2015 16:35

 

10-13 квітня Студентське братство Українського Католицького Університету вже вп’яте проведе акцію "Великдень Разом". Про це розповіли в прес-службі ЛМР.

Метою акції є знайомство студентів та гостей із Півдня та Сходу України з традиціями святкування Великодня у Львові.

Цього року учасниками акції стануть 250 молодих людей. До участі  запрошують молодих людей зі східних та південних областей України, які хочуть святкувати "Великдень Разом" у Львові.

- Цьогоріч ми плануємо прийняти 250 людей, - розповідає координатор проекту "Великдень разом", голова Студентського братства УКУ Віра Тимків.- Свою увагу акцентуємо на Крим і Схід України: Херсон, Запоріжжя, Дніпропетровськ. Сподіваємося, що будуть гості з Донецька. На цей момент вже є заявки з Мінська і однієї дівчинки з Санкт-Петербурга.


Умови акції


Вікова категорія учасників – від 18 до 25. Умовою акції є повноліття учасників, оскільки люди будуть чотири дні в чужому місті. Повністю оплачується проживання у Львові. Протягом чотирьох днів вони будуть відвідувати культурні місця Львова, знайомитися з традиціями. Гарним буде день у Шевченківському гаю. 

Ми акцентуємо на тому, щоб львів’яни запрошували учасників до себе в гості і зголошувалися брати їх у сім’ї. Бо по-справжньому відчути Великдень у Львові можна тільки в сім’ї. Затишок, домашня атмосфера свята дуже подобаються нашим учасникам.  Тим людям, яких львів’яни не візьмуть у сім’ї, забезпечується життя в хостелах.

Сім’ї, які хочуть зголоситися, мають заповнити анкету на сайті Великдень разом


"Великдень разом" має хороші рекомендації


Багато учасників з попередніх років пише, що хочуть приїхати і цьогоріч. За ці п'ять років акція вже має певне коло, яке ділиться між собою знаннями про "Великдень разом". Є певна група людей, яка рекомендує проект.

Голова відділу рекрутингу і студентської кар'єри Українського Католицького Університету, о. Павло Худ, розповів: "Ми створюємо для молодих людей можливість зібратися і приїхати до Львова. В цілому, є запит на те, щоб їхати до Львова. За останні 5 місяців Львів відвідало близько тисячі студентів і старшокласників зі сходу та півдня України".

У рамках акції "Зі Сходу на Захід", минулих вихідних ми приймали гостей із Запоріжжя і Криму. За останні п’ять місяців у Львові побувало близько тисячі студентів і старшокласників зі Сходу та Півдня України: Миколаїв, Донецьк, Луганськ, Херсон, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків. За два місяці ще мають приїхати студенти і старшокласники з Одеси і області. 

Є велика потреба в тому, щоб люди подорожували країною, і принаймні дві речі, які цьому перешкоджають: вартість подорожі і транспортна логістика. Тим не менше, молоді люди хочуть їхати і хочуть знайомитися.


Треба будувати мости спілкування


Голова відділу рекрутингу і студентської кар'єри Українського Католицького Університету, о. Павло Худ: "Думаю, що після подорожі зі Сходу і Півдня на Захід, має також запрацювати логістика подорожей із Заходу на Південь і Північ. Нам не вистачає спілкування не тільки тут, але й там. Нам потрібно будувати мости: ненадумані, прості, щирі, безпосередні.

Тому акція "Великдень разом" - це частина будування мостів. Важливо, щоби цю естафету від Українського католицького університету перейняли й інші громадські, освітні, культурні середовища".  


Львів відкриває кожному родинність Великодня


фото:

фото: lvivexpres.com

"Великдень разом" - це прекрасна можливість познайомитись з цікавими людьми, знайти нових друзів, показати гостям Великодній Львів. Під час перебування у Львові гості матимуть можливість познайомитись із самобутньою культурою міста, відвідати історичні пам’ятки, дізнатись про особливості святкування Великодня на Галичині, спробувати свої сили у розписі писанок, відвідати Великодні забави та поспівати гаївки у Шевченківському гаю.

фото:lvivexpres.com

фото:lvivexpres.com

В часі останніх подій в Україні особливо важливо знаходити якомога більше речей, які б об’єднували людей з різних куточків країни. Великдень – свято Божого Воскресіння, час подяки, прощення та віри в добро. Проведення акції цього року є, як ніколи, важливим.

Контактна особа: Тимків Віра, тел. 066 656 86 12, velykdenrazom@gmail.com".

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Найбільш очікувані туристичні весняні події у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах