У Львові стартувала загальноміська толока: як долучитися

фото з сайту lviv.ridne.net

фото з сайту lviv.ridne.net

Суспільство
19 березня 2015 10:53

У четвер, 19 березня, учнівська та студентська молодь, а також активні мешканці прибиратимуть та впорядковуватимуть Скнилівський парк. Саме з нього розпочинається загальноміське прибирання Львова у рамках кампанії "З нами місто розквітає".

"Першим у четвер прибиратимемо Скнилівський парк. До приведення парку до ладу вже долучилися Вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму, Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва та Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну. Будемо раді бачити усіх небайдужих мешканців міста", – розповів Назар Куровець, співкоординатор кампанії "З нами місто розквітає".

Організатори планують найближчими днями привести до ладу Левандівський, Скнилівський парки, парк "Високий замок" та яр на вулиці Ярославенка. Запрошують долучатися усіх небайдужих, щоб зробити  місто до Великодня комфортнішим та чистішим.

Охочим фізично чи матеріально долучитися до акції, потрібно звернутись в управління екології та благоустрою чи управління внутрішньої політики Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, к. 437  eko-kazymyr@city-adm.lviv.ua або ж у районні адміністрації міста.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 19 березня

Година Землі: як долучитися до світової ініціативи 

"Великдень разом": ненадумані мости:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах