Сьогодні у Львові стартує тиждень моди

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Дозвілля та їжа
25 березня 2015 17:04

Сьогодні  у Львові стартує  тиждень моди фото

Сьогодні  у Львові стартує  тиждень моди фото 1

Сьогодні  у Львові стартує  тиждень моди фото 2

Сьогодні  у Львові стартує  тиждень моди фото 3

фото: соціальні мережі

Залишилось зовсім небагато часу до  грандіозного модного дійства, яке стартує сьогодні  в центральній частині міста у  фешенебельних готелях  Leopolis Hall, Опера Пасаж( пр. Свободи, 27) і Astoria Hotel (вул. Городоцька,15).

-Сьогодні в програмі дві презентації:  капсульна колекція тандему дизайнерів Юлії Савкіної& Сергія Шахрая (V2OM) розроблена спеціально для історико-культурного заповідника "Тустань". Це право дизайнери виграли у спеціальному конкурсі, який проводився серед молодих дизайнерів, - розповіла Vgorode прес-секратар Lviv Fashion Week  Дарія Янковська. – Колекція складає частину доволі іноваційного для українського музейного простору проекту "Тустань в тренді", спрямованого на коллаборацію модної і музейної сфер.

Друга колекція, яка сьогодні буде представлена в Astoria Hotel (вул. Городоцька,15) – це колекція Ксенії Сербин: осінь/зима 2015.

Колекція виконана в характерній для дизайнера стилістиці, з великою кількістю елементів зі шкіри і фактурними контрастами. Причому візерунок на текстилі дублюється на виробах із шкіри.

 Але, безумовно, все це треба бачити своїми очима, тоді фейєрія смаку, витонченості і творчої фантазії буде не віртуальною, а реальною.

 Модний тиждень триватиме у Львові цілих 5 днів, так що одержати насолоду  і відчути шик львівської моди  -  маєте нагоду.

А вже менше, ніж через годину – стартує перший день модного тижня.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:Во Дворце "Украина" выступит Скрябин с новым вокалистом 

Долучайся: у Львові стартує фестиваль "Лемківська писанка" 

Студенти з Мелітополя відкрили для себе Львів без стереотипів 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах