4 квітня у Львові відкривається Великодній ярмарок

фото з сайту lenta.lviv.ua

фото з сайту lenta.lviv.ua

Дозвілля та їжа
03 квiтня 2015 11:26

У суботу, 4 квітня, на проспекті Свободи свою роботу розпочне шостий Великодній ярмарок. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

У Страсний тиждень на Ярмарку не вмикатимуть музику і не продаватимуть слабоалкогольних напоїв. Традиційна Великодня майстерня на площі біля Оперного театру чекатиме на відвідувачів щотижня з п’ятниці до неділі.

Шостий Великодній ярмарок у Львові зібрав 100 учасників з різних областей України. Тут можна буде придбати сувеніри, прикраси, аксесуари, вишиванки та різний великодній крам ручної роботи.

Другий рік поспіль авторську кераміку представлятимуть майстри зі Слов’янська. У гастрономічному секторі будуть представлені солодощі та страви різних національних кухонь.

Працюватимуть митці та ремісники зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Вінниці, Києва, Дніпропетровська та інших міст. І дорослі, і дітлахи зможуть спробувати себе у  гончарстві, ковальстві, яворівському розписі, плетінні з соломки, лялькарстві, різних техніках вишивки тощо. 

Особливістю шостого Великоднього ярмарку стане спеціальний проект "Весна у віршах". Починаючи з 4 квітня на Ярмарку лунатиме сучасна українська поезія у виконанні відомих львів’ян.

Шостий Великодній ярмарок на проспекті Свободи працюватиме

з 4 квітня до 10 травня у будні – 11:00-22:00,

у вихідні і святкові дні – 10:00-23:00

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Як будемо розважатись на Великдень: святкова програма

Львівський писанковий фестиваль презентує арт-писанку заввишки три метри

У Львові відкривається Фестиваль писанок
 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах