На Великдень погода порадує галичан

фото:afisha.vashmagazin.ua

фото:afisha.vashmagazin.ua

Дозвілля та їжа
08 квiтня 2015 11:49

Довгоочікувані свята обіцяють бути погожими, теплими і по-весняному сонячними. Природа подарує галичанам на Великдень справжню теплу весну.

За прогнозами синоптиків, вже з 10 квітня, очікується суттєве підвищення температури.

- Таке потепління, - розповідає провідний синоптик   Львівського гідрометцентру Лариса Луцан, - обумовлене надходженням на територію Західного регіону теплих повітряних мас.

Але у ці дні буде досить високий атмосферний тиск  – 740-745 мм ртутного стовпчика, тому метеочутливим людям треба приготуватися до стрибків  тиску і стежити за своїм здоров’ям.

Суттєвих опадів у святкові дні теж не очікують.

Вітер  буде змінних напрямків: від північно-західного з переходом на південно-західний – 7-12 м/сек, а в денні години ще й до поривчастого. Так що одягатись треба по погоді.

У нічні години, починаючи з 10 квітня, температура повітря складатиме – 0-5 тепла, 11- 13 квітня – 2-7 градусів вище нуля.

фото:www.ekologia.lviv.ua

фото:www.ekologia.lviv.ua

Денні температури будуть набагато вищими. 10 квітня вдень очікується 13-18 градусів тепла, 11 – 13 квітня повітря прогріється від 16 до 21 градусів.

Характер погоди почне мінятися уже з 14 квітня: очікуються дощі, місцями грози та незначне зниження температури повітря: вночі – від 0 до 5 тепла, вдень – 6-11 вище нуля.

Одним словом, весна все впевненіше вступає в свої права, а це означає, що незабаром сонечко стане пригрівати все тепліше, а навколо почнеться  буйне цвітіння квітів і дерев, а отже, до літа – рукою подати!

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 8 квітня 

8 квітня: яке сьогодні свято та у кого іменини 

Декілька простих правил, щоб свята пройшли без сумних наслідків 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах