Святкова хода та концерти: як у Львові будуть святкувати день міста

фото:cs9594.userapi.com

фото:cs9594.userapi.com

Дозвілля та їжа
10 квiтня 2015 13:04

Черговий фейєрверк емоцій чекає містян і гостей Львова на святі міста, який в столиці Галичини відзначають завжди весело і змістовно.  На День Львова у місті працює безліч розважальних локацій, на яких, без сумніву, варто побувати.

У місті відбуватимуться театралізовані вуличні вистави, ігри, фестивалі, концерти. Одним словом – від джазу до фольклору, від класики до сучасного мистецтва, від камерних свят до масштабних дійств.

 З нагоди Дня міста в 2015 році по вулицях древнього міста Лева пройде великий святковий парад. В ньому візьмуть участь тисячі учасників, серед них – дитячі колективи, лицарі в латах, актори на ходулях з муніципальних і любительських театрів, оркестр, "Чудо-поїзд" з дітьми з особливими потребами, карети з ангелятами, молодіжні і спортивні організації, народні танцювальні колективи, представники національних меншин і громадських організацій. 

 Святковий парад щорічно об’єднує львів’ян і гостей міста. Отож, хто хоче  побувати у  справжньому європейському місті, відчути його подих і побачити усю його красу – поспішайте на свято!

Ще новини Львова:

Куди піти у Львові на вихідні: святкуємо Великдень 

У Львові на Великдень влаштують вело-флешмоб 

На фестивалі LIVE in LVIV заспівають "Танок На Майдані Конго" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах