У Львові будуть знімати 95-серійну мелодраму

фото:iloveukraine.com.ua

фото:iloveukraine.com.ua

Дозвілля та їжа
14 квiтня 2015 17:22

Виконавчий комітет Львова дозволив київській компанії "Фронт Сінема" проводити зйомки у місті. Компанія планує відзняти кадри до багатосерійної мелодрами "Ювеліри", інформує  "Погляд".

Так, знімальна група проведе зйомки на проспекті Тараса Шевченка, вулиці Нижанківського, біля Ратуші (зйомки світанку та заходу сонця), вулиці Галицькій, Вірменській, Ставропігійській, Кафедральній площі, Високому замку, Личаківському кладовищі, вул. Грюнвальдській, вулиці Матейка та Грабовського.

При цьому "Фронт Сінема" зніматиме плани Львова і на висоті – з літального апарату "Nexacopter Flycam" (не вище 500 метрів). Планові зйомки проводитимуться 21 квітня – над площею Ринок, над площею Святого Юра, над проспектом Свободи і проспектом Шевченка та 22 квітня – над проспектом Свободи, над площею Митною, над Церквою святого Андрія та на площі Соборній. 

У 95-тисерійному серіалі, як йдеться у листі компанії, зніматимуться українські актори. У фільмі йтиме мова про дві сім’ї ювелірів, які конкурують між собою. Усі події, за сценарієм, відбуватимуться у Львові, однак сам серіал зніматимуть в Києві. 

Ще новини  Львова:

ТОП-9 закладів Львова, де можно поснідати рано вранці 

Західна Україна: 5 фестивалів, які можно відвідати навесні 

9 дней выходных: как украинцы будут отдыхать в мае 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах