Львів приєднається до світового дня музики: як взяти участь

Фото: motto.net.ua

Фото: motto.net.ua

Дозвілля та їжа
21 квiтня 2015 10:00

Львівських музикантів й активістів закликають подати заявку та взяти участь у Світовому дні музики, який відзначатимуть 21 червня.

Сьогодні, 21 квітня, розпочато збір заявок для участі у Світовому дні музики у Львові, який відбудеться 21 червня. Організатори запрошують усіх, хто любить музику, об’єднатися заради вільного звучання. Особливо кличуть музикантів, аби разом наповнити місто музикою, показати талант і пристрасть до неї відкрито й безкорисливо у громадських місцях Львова, повідомляє Твоє Місто.

Свято музики організовують його учасники – тому організатори відкриті до співпраці з волонтерами, громадськими організаціями, локаціями, організаторами місць для виступів та доброчинцями.

Збір музичних учасників та локацій триває до 1 червня, збір волонтерів – до 21 травня. Зареєструватися та ознайомитися з детальними інструкціями можна на сайті. Реєстрація не є обов’язковою, але вона допоможе сформувати інтерактивну мапу з місцями виступів та скласти повну програму Свята.

Світовий день музики (Fete de la Musique) – це ініціатива, що стартувала у Парижі 1982 року, і наразі охоплює понад 740 міст у 120-ти країнах світу. 21 червня, у день літнього сонцестояння, професійні музиканти й аматори вільно виходять на вулиці своїх міст і разом з мешканцями наповнюють їх музичним драйвом. Львів вже втретє приєднується до Світового дня музики – у 2014 році участь взяли майже півтори сотні гуртів та виконавців на 60-ти різних локаціях. Це унікальний приклад масової некомерційної акції за кількістю учасників та слухачів.

Ще новини Львова:

Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків 

Сніг у місті: львів’яни викладають у соцмережі світлини природної аномалії

Городян та гостей міста просять не годувати голубів на вулицях Львова 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах