На природу: бази відпочинку поблизу Львова

Їдемо на природу. Фото relax.com.ua

Їдемо на природу. Фото relax.com.ua

Дозвілля та їжа
06 травня 2015 15:14

В теплу погоду сидіти вдома – просто гріх. Тому більшість львів’ян і гостей міста вирушають на заміські бази, які готові дати можливість кожному бажаючому відпочити з комфортом і поласувати смаколиками галицької кухні. Де це найкраще зробити і куди саме поїхати, підкаже Vgorodе


База відпочинку "Озерний край"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото

Озерний край. Фото: oteli.net.ua

Неподалік від Львова, біля містечка Пустомити, розташувалась база відпочинку "Озерний Край". Ця місцина зусібіч оточена ставками, тому нагадує затишний острівець. Для відпочинку тут облаштовані альтанки, в яких можна посидіти на свіжому повітрі,  є   ресторан з "морським " залом, ставок з піщаним пляжем, великий банкетний зал на 300 осіб, дитячий ресторан "Буратіно", де можна відзначити урочисті події ваших маленьких чад. А якщо захочете залишитись тут на  декілька днів – до ваших  послуг готель.                                                                                                                                    

Оренда номерів – від 250 до 350 грн (напівлюкс на 3 особи).

Розваги – більярд, спортивна риболовля, сауна.

Кухня – українська, європейська. Переважають рибні страви.

Готують смаженого коропа, бички, білого амура, камбалу, пеленгаса.

Ціна за 100 грамів – від 25 грн.

Адреса: м. Пустомити, вул. Ставкова, 60


Відпочинковий комплекс "Бухта  Вікінгів"

 На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 1

фото:www.viking.com.ua

Добре знайома кожному львів’янину "Бухта вікінгів" ховається у заповідному урочищі Старосельського лісництва, яке розташоване за 12 км від  кільцевої дороги в напрямку Бібрки.  Комплекс відпочинку "Бухта вікінгів" розташувався серед вкритих лісами пагорбів. Лише 20 хвилин на авто - і ви потрапляєте в маленькі Карпати.

На базі є SPA-комплекс, комфортабельні номери з супутниковим телебаченням, ресторан на старовинному човні, баня на березі озера, альтанки з мангалами посеред лісу, банкетна альтанка на 200 осіб.

Оренда номерів – від 400 грн (зі сніданком) до 1.500 грн (номер люкс).

Розваги – пляж з дитячим містечком та надувними атракціонами; катання на човнах та катамарані; рибалка, пейнтбол, стендова стрільба в тирі з АКМ та зі штурмової гвинтівки; спортивні та дитячі майданчики: футбол, волейбол, теніс, хокей на роликах, більярд, настільний теніс, петанк.

Діє прокат велосипедів, роликів, човнів, веломобілів. Є мотузковий парк,  траси трьох рівнів складності – від найпростішого до екстремального. Нові враження подарують також два зіп-лайни над озером довжиною 400 метрів.

Для проходження мотузкового парку передбачили спеціальне спорядження Petzl: захисний шолом, карабіни Petzl, самостраховка Singing Rock, обв’язка  Pandion Petzl, ролик для зіп-лайну Petzl.

Кухня – європейська, українська, є італійські страви.

Відвідувачі найчастіше  замовляють  ягня на вертелі, шашлик з баранини (100 грамів шашлика – 48-66 грн), стейки з лосося – 95 грн за 100 г, форель – 70 грн за 100 г, коропа – 40 грн за 100 г. Можна  також пообідати борщем за 55 грн та варениками за 55 грн.

Адреса: 12 км від Львова у напрямку Бібрки , траса Н09

Сайт


Готельний комплекс "Джем"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 2

У мальовничому передмісті Львова, усього за 21 км. від міської метушні у напрямку "Київ - Чоп", розташований затишний готельно-ресторанний віпочинковий комплекс "Джем".

Номерний фонд готелю складає 16 зручних номерів  3-ох категорій, де гості знайдуть все необхідне для того, щоб повноцінно відпочити, виспатися чи відновити сили під час подорожі. Готель з радістю прийме і Ваших малюків,адже  правилами передбачено проживання з дітьми та є спеціальні номери з можливістю доставити ліжечко для вашої малечі. 

Оренда номерів зі сніданком  – від 230 грн, до 500 грн та 1000 грн -  дерев'яний котеджий будинок.

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 3

Для поціновувачів здорового відпочинку "Джем" пропонує  відвідати власну СПА зону: фінську сауну, римську парну або російську баню. Фінська сауна та римська парна розташовані в окремій будівлі, де також знаходиться басейн для охолоджешння після сауни та кімната відпочинку.

 На території готелю працює цілодобий  ресторан, що приготує для Вас справжні галицькі страви, серед них: запечений пструг, флячки, смажений розбратель з цибулею та львівський сирник.

Є і безкоштовна автостоянка з цілодобовим відеоспостереженням. Також по всій території є доступ до Wi-Fi Інтернету.

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 4

До послуг гостей відпочинкового комплексу "Джем":

- ресторан з українськими та галицькими стравами;

- альтанки та мангал-меню;

- жива музика у вихідні та святкові дні:

- спа комплекс: сауна, хамам, баня на дровах та басейн;

- активні розваги для дітей та  дорослих, настільні ігри;

- трансляції спортивних подій;

Ціна: від 200 грн за номер на двох

Сайт

Адреса: с. Раковець (17км від Львова)

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 5На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 6На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 7


  База відпочинку "Гранд- Резорт"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 8

Гранд Резорд. Фото з офіційного сайту

Готельно-відпочинковий комплекс "Гранд-Резорт" розташований посеред мальовничого лісу. До послуг відвідувачів – озерце з піщаним пляжем, дитячий майданчик, недорогі готельні номери різних категорій (всього – 65). Крім готельних номерів тут є також  7 котеджів.

Оренда номерів – від 450 до 1.200 грн.

Розваги – риболовля, сауна, для шанувальників активного відпочинку є можливість пограти в пейнтбол, покататися на катамаранах.

Кухня – українська, європейська. Найпопулярніші страви: "Одарчина ковбаска" - 30 грн 1 штука, стейк з лосося – 120-130 грн за 180 грамів, порція вареників (асортимент  широкий) – 30 -40 грн.

Адреса: Львівська область, с. Басівка.

Сайт 


Відпочинковий комплекс "Козацька рада"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 9

Козацька рада. Фото з офіційного сайту

Буквально в двох кілометрах від Львова розташувався відпочинковий комплекс "Козацька Рада". Особливістю цього відпочинкового комплексу є те, що тут можна гарно порибалити на озерах. Причому без вихідних. Правда, нічна рибалка тут заборонена.

До послуг  відпочиваючих - ресторан "Панорама-паб", альтанки з мангалами і, звичайно ж, рибалка.

Оренда альтанки – 350 - 550 грн.

Розваги: рибалка, лазня на дровах.

Кухня – українська, європейська.

Фірмова страва – ребра по-козацьки (порція – 350-400 грн), деруни по-козацьки, деруни великі з підливою з білих грибів (350 гр) – порція коштує 59 грн.

Особливою популярністю у відвідувачів користується струг (форель) власного копчення (38 грн за 50 г), перепілка власного копчення – 35 грн за 50 г.

Адреса: Львів, с. Сокільники, вул. Дубівка, 1а.

Сайт

Facebook

Вконтакте


Парк-готель "Древній Град"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 10

фото:lvivposter.com

Це єдиний  і унікальний  парк-готель на території Західної України в стилі стародавнього Галицького городища. Тут є  сосновий парк з екзотичними клумбами і фонтан. Подвір’я  готелю має вигляд подвір’я замку з оборонною фортецею та котеджами з грубого каменю посеред лісу. Так у комплексі хотіли відтворити для гостей самобутність княжих часів у всій їхній красі. Проте комфорт тут цілком сучасний.

Для відпочинку є 34 комфортабельні одноособові та двоособові номери різних категорій, а також 35 дворівневих котеджів. Парк-готель  вдало розташований, у ньому комфортно, бо цьому сприяє старовинна архітектура і вдалий інтер'єр.

Ресторан комплексу "Хата воєводи" має кілька зал на першому і другому поверхах. Є цікава зала зі скляними стінами, віп-зала у вигляді мисливського шатра, а також відкриті колиби біля фонтану. Два поверхи закладу надають змогу розмістити до 140 осіб. Ковані свічники, ексклюзивні меблі, VIP-зал у стилі шатра, старовинний камін… тут можна відчути себе, наче у княжих покоях!

Відпочинковий комплекс розташований на 7-му кілометрі Київської траси за 15 хвилин їзди від центру міста.

Оренда номерів – від 850 грн, котедж – 1.500 грн.

Розваги: 2 сауни, дитячий та спортивний майданчики.

Кухня – європейська, українська. В меню левову частку займають пропозиції з м’яса та риби. Причому рибка плаває в акваріумі ресторану, а ви вибираєте, яка вам до вподоби. Поряд з українськими варениками та баношами пропонують і європейські страви ("цезарі", шпинатні зупки, каре з ягнятини).

М'ясо на мангалі (баранина) – 85 грн за 100 г, (загортанці) голубці – велика порція  з підливою з білих грибів – 85 грн, деруни з м'ясом та підливою з білих грибів – велика порція – 140 грн, пиріг гречаний з печі (300 г) - 80 грн.

Адреса: Пустомитівський район, кемпінг, 7-й кілометр Київської траси.

Сайт

Facebook

Ще добірки закладів Львова:

ТОП-8 закладів Львова, з яких видно дахи старого міста

Де відпочити на природі біля Львова: перелік місць

ТОП-9 закладів Львова, де можно поснідати рано вранці

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах