ТОП коворкінгів та антикафе Львова

Фото з сайту derestoran.com

Фото з сайту derestoran.com

Дозвілля та їжа
10 червня 2016 10:40

Мода на коворкінг-центри та антикафе дісталася до Львова відносно недавно, але за короткий термін ці заклади почали з’являтись, наче гриби після дощу.

Коворкінг (англ. Co-working - спільно працювати) - це місце, де не пов'язані один з одним люди працюють в загальному просторі. Це зручно і вигідно: в коворкінзі є все необхідне для роботи, і в той же час це коштує дешевше, ніж оренда цілого приміщення. Відмінний компроміс між будинком і офісом. Також це допомагає обмінюватися ідеями та заводити ділові знайомства.

Антикафе (також вільний простір, тайм-клуб) - тип громадських закладів соціального спрямування, основною характеристикою яких є оплата тільки за проведений час, у вартість якого входять безкоштовні частування, розваги та заходи.

Vgorode Львів склав добірку антикафе та коворкінгів, де можна плідно попрацювати та весело розважитись.


coMMuna


coMMuna, як і інші вільні простори, працює за принципом  "все включено".  Оплачуєте не за послуги, а за час перебування.

Для того, щоб відвідувачам було комфортно працювати, тут встановили  стаціонарні комп’ютери з доступом до інтернету. Також у закладі є великий вибір настільних ігор, настільний футбол, багато книг, музичні інструменти.

Є можливість орендувати зал для організації власних заходів:  ділових зустрічей, конференцій, літературних та акустичних вечорів, майстер класів, тренінгів. Тут надають звукове обладнання, проектор та мікрофон.

У coMMuna діє система лояльності для постійних клієнтів: картка "мешканець".

Ціна

Перша година – 32 грн

15хв. – 8 грн

Усі наступні години – 20 грн

15хв. – 5 грн

Контакти

Львів, вул. Галицька, 1, 2-й поверх (на розі Площі Ринок)

Львів, вул. Кольберга 3,А

098-75-91-873

032 235-77-71

097 790-04-74 (Кольберга)

Сайт

Фейсбук

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу


GODO


Коворкінг досить просторий. Робоча зона обставлена простими офісними меблями, є також зона відпочинку зі зручними кріслами. Домашній затишок створюють безліч кімнатних квітів на полицях і підвіконнях. Тут є також пінг-понг, кімната для переговорів та кухня. 

Ціна

1 тиждень - 350 грн 

1 місяць - 999 грн

Контакти

Львів, вул. Торф'яна,4

063 075 99 45

Сайт

Фейсбук

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу


Бетаплейс


Коворкінг Betaplace — це перш за все Open Space, а також кімната для переговорів, кухня та декілька робочих кімнат. Офісні крісла, дерев’яні стільці на кухні, столи цікавої форми (змінюючи їхню конфігурацію, можна адаптовувати простір для потрібної кількості осіб), наявність як відкритого, так і закритого простору. За словами засновників, коворкінг покликаний створити перш за все середовище, атмосферу, об’єднати для спільної справи людей різного професійного спрямування.

Ціна

День – 150 грн

Тиждень – 500 грн

Місяць – 1800 грн

Контакти

Львів, вул. Олени Степанівни, 49

032 298 77 95
068 686 88 25

info@betaplace.com.ua

Сайт

Фейсбук

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу


Startup Depot


Загальна площа бізнес-інкубатора "Стартап Депо" становить близько 210 квадратів. Open-space для проведення різноманітних заходів також виконує функцію робочого місця для фрілансерів. Для роботи команд тут виділено чотири кімнати, кожна з них пофарбована в різний колір. Крім того, тут є переговорна та кімната для навчань. Поруч з бізнес-інкубатором є велопарковка.

Ціна

100 грн/день

500 грн/тиждень

Від 1200 грн/місяць

Контакти

Львів, вул. Весняна,4

096 832 44 60

office@startupdepot.lviv.ua

Сайт

Фейсбук

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу


Сomein


Це антикафе, де чай, кава та печиво безкоштовні. Тут можна попрацювати над проектом або ж просто поспілкуватись з друзями чи пограти в настільні ігри. Тут проводять тренінги та семінари, стартап-конференції та інше.

Приміщення має вельми стильний дизайн. Яскраві м'які меблі та люстри з кольорового скла створюють позитивний настрій. Цей опенспейс відрізняється великою кількістю ігор, музичних інструментів і консолей, а головна гордість закладу - настільний футбол.

Ціна

Від 20 грн/година

Контакти

Львів, вул. Соломії Крушельницької, 3

098 944 02 59

Сайт

Фейсбук

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу


Fredra.61


У звичайній квартирі, що знаходиться в центрі Львова, проходять безкоштовні та вільні за форматом заходи: перегляди фільмів, вечірки, виставки, ігри, лекції.

Приміщення коворкінгу має дещо аскетичний дизайн, але це не заважає "Фредрі" бути одним з найпопулярніших тусовочних місць Львова. Мабуть, модні меблі та іграшки – це не все, що потрібно для веселого проведення часу. В опенспейсі є клавішні, та великі колонки. 

Контакти

Львів, вул. Олександра Фредра, 6, кв. 1

098 3230411

fredra.61@gmail.com 

Сайт

Фейсбук 

Фото з сайту закладу

Фото з сайту закладу

Ще огляди закладів Львова: 

Де відпочити на природі біля Львова: перелік місць

Огляд закладів Львова із революційними мотивами

ТОП-8 закладів Львова, з яких видно дахи старого міста

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах