Атракціони у львівському Парку культури можуть закрити через брак коштів

Фото з сайту otdyhaem.com.ua

Фото з сайту otdyhaem.com.ua

Дозвілля та їжа
23 квiтня 2015 17:16

Ціни на львівських атракціонах зросли втричі. В адміністрації Парку культури ім. Б. Хмельницького пояснюють: подорожчали витрати на електропостачання, тож довелося підвищити вартість відпочинку на каруселях. А от коштів, щоб лагодити гойдалки, взагалі бракує. Тому невідомо, чи атракціони зможуть відкрити і наступного року, передає "Огляд дня".

У парку сезон на атракціони відкрили ще у вівторок та навіть зробили нову "лазанку" – мотузяний парк. Однак, відвідувачів тут небагато, адже ціни кусючі.

- Старі атракціони зараз у нас коштують до 25-ти гривень, – каже адміністратор у Парку культури Оксана Наконечна.

Інші ж розваги обійдуться від 15-ти гривень. А ще торік покататись на найдорожчій каруселі можна було лише за 8 гривень. Та й річ не в ціні, а в безпеці, кажуть відвідувачі, адже атракціонам вже більш як 50 років.

- Я люблю кататися, але дуже страшно. Адже вони вже дуже старі, можуть поламатись. Адміністрація цього року просто мусить їх оновити, – переконаний відвідувач Парку культури Володимир.

Однак на заміну каруселі поки що немає коштів. А вже з наступного сезону, щоб не було загрози для відпочивальників, атракціонне містечко можуть узагалі закрити.

- Що треба було полагодити – відремонтовано. Але, на жаль, каруселі вже застаріли і фізично, і морально. Тож ми думаємо, що це вже останній або передостанній сезон роботи цих атракціонів, – зізнається старший адміністратор Парку культури Богдан Цюменик.

Встановити нові каруселі на території парку не проти й інвестори, але в такому разі контролювати цінову політику адміністрація не зможе, тож зараз шукають інший вихід. А наразі розмалювали старі атракціони, щоб хоча б візуально покращити їхній вигляд.

Львів у новинах:

Водіїв у Львові просять оминати центр міста: утворився великий корок 

Через чергову поломку "Інтерсіті" пасажири просиділи в лісі дві години

Пам'ятка городянина: 5 порад як вберегти ровер від крадіжки 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах