На вулиці Городоцькій посадили клени (фото)

фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Дозвілля та їжа
24 квiтня 2015 14:48

Учора працівники міського управління екології та благоустрою, ЛКП "Зелений Львів" та Галицької райадміністрації продовжили розпочаті торік роботи з озеленення вул. Городоцької. Так, на ділянці від вул. Наливайка до вул. Менцинського було висаджено 5 кленів кулястих. А вже завтра, силами ГО "Українські креативні реформатори", ГО "Мій шлях" та ГО "Екозахист" у Стрийському парку висадять 10 магнолій, повідомила прес-служба ЛМР.

На  вулиці Городоцькій посадили  клени (фото) фотофото:dyvys.info

В управлінні екології та благоустрою пояснюють: було обрано саме цей вид дерев, оскільки він є найбільш газостійким та пристосованим до життя в міському середовищі, а вул. Городоцька є однією з головних магістралей Львова, якою щоденно проїжджають тисячі авто та проходять десятки чи навіть сотні мешканців. Окрім того, висаджені клени є чи не найбільш вдалими за видами та якістю.

"Закликаємо усіх небайдужих громадян підтримувати ідею озеленення міста Львова та внести свою частку у наведення благоустрою, очищення довкілля та покращення стану рідного міста. З нашого боку буде підтримано будь-яку ініціативу громади та надано максимальне технічне сприяння", – зазначають в управлінні.

Львів у новинах:

Скандальні "ванни" на фасаді "Львівської майстерні шоколаду" нарешті зняли 

У Львові затвердили програму розвитку ІТ-парку 

Вихідні у Львові: найцікавіші локації і події 25-26 квітня 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах