На День міста відбудеться безплатна екскурсія з Ігорем Лильо

фото:fil0saf.livejournal.com

фото:fil0saf.livejournal.com

Дозвілля та їжа
28 квiтня 2015 16:49

З нагоди святкування Дня міста Львова корпорація Ріел запрошує львів’ян та гостей міста відвідати екскурсію Ігоря Лиля “Львів надихаючий”.

2 травня лише 2 прогулянки, незабутні яскраві емоції та унікальна інформація для тих, які відвідали захід, обіцяють організатори.

На День міста відбудеться безплатна екскурсія з Ігорем Лильо фото

фото:fraza.ua

Цього року у мешканців та гостей міста з'явилась екслюзивна нагода - в День міста Львова потрапити на екскурсію з одним з найкращих його гідів— Ігорем Лильом,  інформує galinfo.com.ua.

"Здавалося б, що нового можна побачити на площі Ринок та її околицях? Проте, ми Вас здивуємо! –Запевняють організатори. - Історії знаменитих бізнесменів, архітекторів, артистів та... навіть жиголо. А ще таємничі знаки та веселі фрагменти декору, повз який щодня проходиш, не помічаючи його присутності.

Під час мандрівки усі бажаючі зможуть дізнатися, де у Львові знаходяться “ворота часу”, за якими приховані 500 років львівської архітектури, а також побачити перехрестя, з якого видно одразу чотири вежі. Обіцяємо, що ця прогулянка містом відкриє новий погляд на місто та подарує позитивні емоції.

Місто Лева надихає — це знають усі, хто хоч раз був у древньому Львові. Неповторна енергетика та затишна атмосфера стародавнього міста, гостинного для кожного, - це також історія нашого міста. Цю дивовижну історію корпорація “Ріел” хоче подарувати кожному учаснику цього заходу — екскурсії “Львів надихаючий”.“Наше місто надихає творити, тож ми вирішили зробити такий захід для всіх бажаючих, аби вони відчули своєрідну енергію Львова, яка робить наше місто таким особливим”, - говорить Ростислав Мельник, президент будівельної корпорації “Ріел”.

І найголовніше. “Ви не будете пасивними спостерігачами процесу, але й самі долучитесь до відкривання незнаних сторінок Львова. В ході екскурсії ви отримаєте шквал позитивних емоцій та винесете неймовірні таємниці історії стародавнього міста”, - говорить Ігор Лильо.

Приходьте, щоб переконатися.

День: 2 травня

Час: 10.00 та 12.30

Для реєстрації на екскурсію потрібно зателефонувати за номером:

067 674 74 72, - Катерина

Також можлива реєстрація електронною поштою:

info@kumpel-tour.com

Потрібно написати своє ім'я та контактний телефон, за яким повідомлять місце збору.

Львів у новинах:

Як виглядатиме парк "Індустріальний" на вулиці Липинського (фото) 

У Львові відкривають мистецький проект у тюрмі 

У Львові створять ще один парк

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах