30 травня у Львові святкуватимуть велодень

фото:stud-times.com.ua

фото:stud-times.com.ua

Дозвілля та їжа
21 травня 2015 09:40

30 травня львів’ян та гостей міста запрошують взяти участь у Велодні. Окрім заїзду вулицями міста, запланована також цікава розважальна програма – велопікнік та велопоказ. Учасники спеціально просять не одягати на забіг спортивний одяг, аби ще раз підкреслити, що велосипед – це транспортний засіб. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Всеукраїнський Велодень – це масштабна традиційна загальнонаціональна акція на підтримку велосипеда як повноцінного транспорту для міста. Учасники акції, незалежно від віку та статі, виступають за створення належних, комфортних та безпечних умов для їзди велосипедом в місті.

"Велосипед - це не тільки спорт, а Велодень не спортивний захід. Приїдьте в джинсах, шортах, сукнях чи спідницях, у своєму повсякденному одязі. Закликаємо всіх не одягати спортивний чи спеціальний велосипедний одяг! До участі в заїзді запрошуються усі охочі будь-якого віку та статі. Велозаїзд показовий, а не змагання на швидкість.

В нас амбітна мета - зібрати найбільшу кількість велосипедистів в одному місці у Львові. Якщо у Вас є велосипед, беріть його та приїжджайте на Велодень! За дослідженнями 18% мешканців Львова мають велосипед, а це понад 130 000 осіб, з них щоденно їздить близько 3000. Ми закликаємо вас не полінуватись, витягнути свій велосипед та відсвяткувати Велодень . Це також чудова нагода долучитись до велоспільноти Львова. Що більше людей їздитиме велосипедом у нашому місті, то більше будуватимуть велоінфраструктури, Львів ставатиме зручнішим і безпечнішим для велосипедистів та усіх його мешканців", - закликають організатори Велодня.

Програма:

10:30 - збір учасників заїзду біля Оперного театру

11:00 - старт заїзду вулицями міста

Маршрут: проспект Свободи, проспект Шевченка, вул. Саксаганського, площа Петрушевича, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Митрополита Андрея, вул. Устияновича, вул. Соломії Крушельницької, вул. Січових стрільців, проспект Свободи.

Колону супроводжуватиме ДАІ.

13:30 - велопікнік в Парку Культури: вулична їжа, dj's, ігри (вхід вільний)

19:00 - кінопоказ про велосипеди, LvivFilmCenter, вул. Володимира Великого, 14а (вартість квитків – 25 грн.)

30 травня у Львові святкуватимуть велодень фото

30 травня у Львові святкуватимуть велодень фото 1

Львів у новинах:

Як у Львові відзначатимуть День вишиванки [ФОТО] 

У Львові з’явилась інтерактивна карта перейменованих вулиць 

У Львові влаштують Сніданковий Ярмарок 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах