У Львові запрацював ресторан, де отруїлись понад 50 людей: власник виступив зі зверненням

Фото взято с сайту http://beerplace.com.ua/

Фото взято с сайту http://beerplace.com.ua/

Дозвілля та їжа
28 травня 2015 15:52

"Не секрет, що в Україні всі довідки робляться за хабарі, і хоч всі наші працівники й мають медичні книжки, це далеко не запорука їх здоров’я і це у всіх, не лише у нас. Тепер робитимемо ще й приватні аналізи", обіцяють власники закладу.

На офіційній фейсбук-сторінці холдингу Фест, до якого належить Театр Пива "Правда", де отруїлося багато людей, з'явилося звернення власника.

"Може чули, що в нас трапилась халепа. Халепи бувають різні - коли податкова вимагає мільйон, ресторан зносять чи просто вльот, а тут гірше - постраждали люди, більше того, наші гості. Якщо коротко - понад 50 людей, різних національностей і віку, звернулись за допомогою, після того, як були в нашому закладі. У всіх клінічно діагностували сальмонелу. Кількість та розмах вражаючий, навіть для країни. Це так коротко.

Найгірше, що ми досі не знаємо істинну причину. Все, що я можу сказати в результаті наших досліджень - що штамп інфекції - є людським. Тобто він потрапив до закладу та їжі або від нашого працівника, або від когось зі сторони. Не переконаний, що ми таки знатимемо правду до кінця. В кожному випадку, кількість інфекції та її швидкість розмноження викликає багато запитань, бо якось так не буває.

Проте - хоч би нам сам путін її заніс - проблема наша і отруїлись наші люди. Ми не ховались, не відвертались, якби не було боляче - прийняли удар. На сьогодні, з більшістю потерпілих нам вдалось залишитись у добрих стосунках.

Не секрет, що для нашої компанії та для нас особисто, це велика підніжка. Так буває, в бізнесі є різні етапи та моменти. Отруєння бувають навіть в кращих ресторанах світу, в Нома в 2013 році отруїлось 63 людини. За 8 років роботи з мільйонами гостей на жаль це сталось і з нами. Тепер це наш особистий досвід, який завжди буде з нами та підніме рівень санбезпеки на найвищий рівень. Звичайно, що від навмисно підкинутої інфекції на вбережешся, але ми поставимо багато бар’єрів та захистів. Це вимагає й змін довкола: не секрет, що в Україні всі довідки робляться за хабарі, і хоч всі наші працівники й мають медичні книжки, це далеко не запорука їх здоров’я і це у всіх, не лише у нас. Тепер робитимемо ще й приватні аналізи. Реформа санстанції та подібних служб, приведення їх до європейських норм - то вже критична необхідність.

По великому рахунку - сама кухня на Правді - одна з кращих не лиш у Львові, а й в Україні - прозора, сучасна - зроблена кращими кухарями. Проте, несподівано це сталось саме тут.

Такі випадки, як відлига, вода відходить і ти бачиш все, що навколо тебе. Тобто ти знав, що десь так, а тепер ще й бачиш. Тому всім, хто радів нашій невдачі, скажу наступне - бережіть свою жовч для когось іншого, вона нас робить лиш сильнішими, а ваші соплі черговий раз означають, що ми все робимо правильно! Ми зашпортались, впали, підвелись і побігли знову, тепер ще швидше!

Неймовірно дякую усім, хто дзвонили, писали і підтримували, протягували руку - так тішить що ми в правильній країні і з правильними людьми! Всі питали чим допомогти? Сьогодні можу відповісти - допоможіть - прийдіть в Правду - там смачно, там найкраще крафтове пиво, там фантастичний оркестр. Ми потребуємо допомоги саме там! Дякую Вам. Побачимось Смайлик "smile"

Ми не працювали два тижні, відкрились сьогодні, після того як остання людина покинула шпиталь.

Юрко Назарук,
Правда. Beer Theatre. Lviv відновлює роботу сьогодні о 18:00."

Львів у новинах:

С завтрашнего дня "Укрзалізниця" меняет правила перевозки пассажиров

Дівчата у Львові влаштують "діловий" велопарад 

У Львові буде сучасний стерилізаційний центр 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах