У Львові завтра чекають на грози, шквали та град

фото: Манівці

фото: Манівці

Дозвілля та їжа
03 червня 2015 16:42

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 4 червня, буде гроза, вранці та вдень під час грози шквал 15-20 м/с, град. Температура повітря вночі становитиме 12-14 тепла, вдень 21-23 тепла.

5 червня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 7-12 тепла, вдень 20-25 тепла.

6 червня: мінлива хмарність. Без істотних опадів, вдень місцями грози. Вітер південно-східний вночі 3-8 м/с, вдень 9-14 м/с. Температура повітря вночі буде становити 7-12 тепла, вдень 23-28 тепла.

Зважаючи на такі метеорологічні прогнози, мерія застерігає населення бути обережними та уважними до особистої безпеки.

Якщо ви знаходитесь у квартирі під час грози, необхідно вимкнути всі електроприлади, не приймати душ або ванну, не мити посуд. Якщо гроза застала вас на вулиці або на відкритій місцевості, не наближайтесь до телеграфних стовпів або високих дерев, особливо поодиноких, не стійте поряд із залізною огорожею або іншими провідниками електрики. Не можна їздити на велосипеді та мотоциклі, адже їх деталі виготовлені з металу. Також не можна користуватися парасольками, адже в них є металеві дроти.

При русі групи осіб, варто триматися на відстані один від одного. Не рекомендується користуватися мобільним телефоном.

Якщо гроза застала вас у дорозі, не виходьте з транспортного засобу, повністю зачиніть вікна. Якщо це сталося під час вашого перебування у човні або на водоймі, якнайшвидше поверніться на берег. Вода є провідником електрики.

Львів у новинах:

Львів'янам нагадують правила поведінки на воді 

На Яндексі з'явилися панорами Славського 

Львів'ян закликають не гуляти трьома парками впродовж трьох днів 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах