З липня дитсадки у Львові тимчасово закриють

фото з сайту dzvinochok20.at.ua

фото з сайту dzvinochok20.at.ua

Дозвілля та їжа
04 червня 2015 10:43

Батькам, які не мають змоги піти у відпустку або залишити із кимось дитину, запропонують відвідувати сусідній дитсадок. Зокрема, для таких дітей працюватимуть об'єднані групи.

Про це у коментарі 032.ua повідомила в.о. начальника управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Зоряна Довганик.

З липня  роботу дошкільних закладів у Львові буде тимчасово припинено

За її словами, досвід вивчення стану оздоровлення дітей показав, що в період з липня до серпня суттєво зменшується кількість відвідування дітей в групах. Окрім цього, у цей час дошкільні заклади мають можливість провести ремонтні роботи.

“Враховуючи таку ситуацію, упродовж квітня-травня цього року, керівники ДНЗ проводили моніторинг батьків, щоб дізнатись як вони проводитимуть оздоровчу кампанію. І, відповідно до цього, зараз звертають увагу на всі потреби та пропозиції батьків.

Тому, у зв'язку з ситуацією щодо низького відвідування та проведення ремонтних робіт, з липня місяця роботу дошкільних закладів у Львові буде тимчасово припинено. Проте адміністрація кожного дитсадка має обов'язково запропонувати батькам альтернативу відвідувати сусідній заклад”, — зазначила Зоряна Довганик.

Львів у новинах:

Стала відома детальна програма до Дня енергії у Львові сьогодні 

Від сьогодні вулиця Весела у Львові - на ремонті 

Читай у парку: львів'яни зможуть безкоштовно брати книжки напрокат

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах