У львівському Кіноцентрі покажуть програму Oscar Shorts 2015

Фото взято з сайту kiev.ua

Фото взято з сайту kiev.ua

Дозвілля та їжа
08 червня 2015 12:17

У львівському Кіноцентрі від 8 червня і протягом усього тижня покажуть програму Oscar Shorts 2015.

5 кращих короткометражних фільмів по версії найпрестижнішої кінопремії світу львівські глядачі зможуть побачитии в рамках однієї програми. Кожен фільм з добірки Oscar Shorts 2015, пройшов тривалий шлях міжнародної селекції: від локального журі кожної країни до схвалення 5200 кіноакадеміками.

До збірки увійшли наступні роботи:

"Телефонний дзвінок" - діалог, що протягом двадцять хвилин перетворює незнайомців на найкращих друзів. У фільмі Марка Каркбі зіграли чудова Саллі Хокінс ("Субмарина", "Безтурботна") та Джим Бродбент ("Гаррі Поттер і Принц-напівкровка", "Щоденник Бріджит Джонс"). Саме вони розіграють історію "сірої мишки" зі служби психологічної допомоги та літнього вдівця, який більше не в силах терпіти самотність.

Саме "Телефонний дзвінок" здобув цього року Оскара як найкращий короткометражний фільм.

Соціальна картина "Бугалу і Грем" на прикладі двох курчат знайомить глядача з трагічними подіями в Північній Ірландії 1970-х.

Стрічка "Айя", що представляє Ізраїль, розповість про зустріч двох самотніх в аеропорту Єрусалима. Він плутає її зі своїм водієм, а вона не поспішає розповідати йому правда. Режисер фільму: Михай Брезес, Одед Бінун.

Проблемам мігрантів присвячена короткометражка "Парване": історія афганської дівчини, що живе у Швейцарії - це діалог культур і гімн до всеосяжної доброти.

"Олійна лампа" режисера Вей Фу - експеримент фотографа, де на тлі різних просторів виникають портрети вихідців з Тибету, інформує zaxid.net

Львів у новинах: 

Львівський екс-чиновник став міністром туризму в Криму 

Набір до нової поліції Львова завершили: чим вона відрізнятиметься 

У Львові представили портретну діджитал-експозицію 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах