Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан"

Фото взято з сайту www.motto.net.ua

Фото взято з сайту www.motto.net.ua

Дозвілля та їжа
26 червня 2015 17:57

Нарешті вихідні і кожен з нас планує добре відпочити і набратись позитиву на увесь робочий тиждень. Міський простір у Львові, як завжди, наповнений різними цікавими подіями і зустрічами, розвагами і воркшопами, розважальними локаціями і інтерактивним відпочинком. Обрати з усього цього розмаїття заняття для душі не буде проблемою. Головне – володіти необхідною інформацією про найцікавіші події. А де саме слід побувати та чого не пропустити, щоб вікенд запам’ятався надовго,  – підкаже Vgorode Львів.


День молоді на ТВК "Південний"


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото

Цими вихідними на території ТВК "Південний" розпочнеться  святкування Дня молоді.

Дводенна програма святкування:

 Субота, 27 червня 

10.00 - 11.00 - відбудеться спільний молебінь всіх конфесій за мир та молодь у храмі Покрови Пресвятої Богородиці.

11.00 - 11.30 - на відкритій площі біля церкви відбудеться концерт народного артиста України Мар'яна Шуневича.

11.30 - 12.00 - на відкритій площі біля церкви відбудеться концерт народної артистки України Маріанни Лаби.

12.00 - 13.00 - на відкритій площі біля церкви відбудеться концерт гурту "19 клас".

12.00 - 18.00 - фестиваль їжі (кулінарні майстер-класи на Європейській площі".

12.00 - 17.00 - дитячий благодійний ярмарок та майстер-класи на площі біля "Піраміди" та НВК "Дивосвіт".

13.00 - 17.00 -  батярський концерт від гурту "Елітон" на сцені Європейської площі.

11.00 - 17.00 - відкриття мотузкового парку, презентація дитячої екстрім-кімнати та ресторану на кораблі "Фортуна". Майстер-класи та забави з аніматорами, пошук скарбів та показ "Маленькі пірати". (корабель на вул. Щирецькій біля виставкового центру "Південний-EXPO";).

11.00 - 24.00 - чемпіонат з автотюнінгу та автозвуку  "EMMA-Ukraine" у виставковому центрі "Південний-EXPO".

12.00 - 15.30 - Фінал студентської ліги зі стронгмену (богатирські ігри) у виставковому центрі "Південний-EXPO".

16.30 - 18.00  - Breakdance Battle від танцювальної студії "Re-start" у виставковому центрі "Південний-EXPO";

10.00 - 18.00 -  змагання з художньої гімнастики у спортивно-гімнастичному центрі "Грація".

10.00 - 18.00 - футбольний турнір "Summer Cup" у СК "Олімпік".

Неділя, 28 червня

11.00 - 18.00 -  фестиваль їжі (кулінарні майстер-класи на Європейській площі).

10.00 - 18.00 - відкриття мотузкового парку і презентація екстрім-кімнати та ресторану на кораблі "Фортуна".

10.00 - 18.00 - футбольний турнір "Волонтерський кубок Південного" у СК "Олімпік".

12.00 - 17.00 - "Батярський концерт" від гурту "Стиляги-бенд" на сцені Європейської площі.

Організатори запрошують приєднатись до свята.

Лейтмотивом усіх заходів буде збір коштів пораненим захисникам.

Сайт 

Вконтакте 

Де: Торгово-виробничий комплекс "Південний"

Коли: 27 июня - 28 июня, 10:00


Alfa Jazz Fest 2015


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 1

Alfa Jazz Festival – джазовий фестиваль міжнародного масштабу. Фестиваль не тільки збере кращих джазових музикантів світу, він подарує місту чудові літні вихідні в кращих традиціях європейських музичних подій. Хвиля джазу нахлине на столицю Західної України, затопить найвищі флюгери старого міста і розчинить всіх його гостей у джазовому коктейлі з чудової музики і незабутніх вражень.

Найбільшою несподіванкою стане участь у Alfa Jazz Fest 2015 Хербі Хенкока (Herbie Hancock), якого музичні критики називають одним з найбільш впливових джазових музикантів XX століття. 75-річний американський джазовий піаніст і композитор Хербі Хенкок є володарем 14 премій "Греммі".

До Львова приїде також Вейн Шортер (Wayne Shorter),легендарний музикант, який цього  року отримав "Греммі" за особливий внесок у розвиток музики протягом життя. Шортера називають найвеличнішим композитором у джазі з нині живих.

Джордж Бенсон (George Benson) – американський гітарист і вокаліст, визнаний одним з найвидатніших гітаристів в історії джазу, володар десяти " Греммі".

Майк Штерн (Mike Stern), відомий американський гітарист, володар нагороди імені Майлза  Девіса, якою відзначають джазових музикантів , які суттєво вплинули на розвиток цього стилю.

Пакіто Д’Рівера (Paquito D`Rivera), кубинський саксофоніст, учасник популярної кубинської джаз-рок-групи Irakere.

Хіромі (Hiromi), 35-річна джазова піаністка з Японії, відома своєю віртуозною технікою і змішуванням у своїх виступах різних музичних жанрів, як от пост-боп, прогресивний рок, класика та джаз.

Програма Alfa Jazz Fest 2015

Час

Місце

Гала-концерт

Музикант

 

27 червня (субота)

12:00

Сцена на площі біля палацу Потоцьких

 

DOGMA Trio (Україна) — група київського бас-гітариста Єгора Гавриленка, відомого за такими проектами, як trio SOMA і Gavr MAHAJAZZ Quartet. До складу цього фортепіанного джазового тріо також входять піаніст і виконавець на клавішних інструментах Родіон Іванов та барабанщик Олександр Поляков. Жанр, в якому працює DOGMA Trio, самі учасники колективу називають "акустичний техно-імпресіонізм".

14:00

 

Arun Ghosh Quintet (Велика Британія) —  британський кларнетист, композитор і педагог індійського походження. У своїй музиці поєднує елементи джазу, world music, індійського фольклору, західної академічної музики, хіп-хопу, року та авангарду.

16:00

Сцена на площі Ринок

 

Квінтет Олексія Саранчіна (Україна). Олексій Саранчін – один з найвідоміших українських джазових піаністів і композиторів. Лідер власних джазових проектів, екс-учасник популярної харківської джазової групи "Сxід-Side" і хіп-хоп команди "ТНМК"; учасник ансамблів контрабасиста Дениса Дудка Dudko Quintet і Dudko Sextet, а також проекту Святослава Вакарчука "Вночі"; викладач Київського інституту музики ім. Р.Глієра.

18:00

 

Contrast Trio (Німеччина) —  фортепіанне тріо з Німеччини, лідером якого є український піаніст, уродженець Івано-Франківська Юрій Сич. Ансамбль, в якому також грають басист Тім Рот і барабанщик Мартін Стандке, багато критиків називають одним з найпрогресивніших на німецькій джазовій сцені.

19:00-22:30

парк імені Б.Хмельницького

1 відділ

концерту

Paquito D'Rivera 'JAZZ MEETS THE CLASSICS' (Куба). Пакіто Д'Рівера - легендарний кубинський і американський кларнетист, тенор і сопрано-саксофоніст, композитор. Володар 14 премій "Греммі". Один з найвідоміших музикантів з "Острова свободи".

Перерва

 

2 відділ

концерту

Wayne Shorter Quartet featuring Danilo Perez, John Patitucci, Brian Blade (США) — квартет легендарного американського тенора- і сопрано-саксофоніста, композитора, бендлідера, володаря 10 статуеток "Греммі", серед яких премія за особливий внесок у розвиток музики Grammy Lifetime Achievement Award 2015.

28 червня (неділя)

 

12:00

Сцена на площі біля палацу Потоцьких

 

Sliding Holders (Україна) — київське тріо, у складі якого грають представники трьох поколінь виконавців блюзу в Україні. Олександр Кузнєцов - учасник легендарної столичної групи "Друге Дихання", майстер слайд-гітари; гітарист, вокаліст і виконавець на губній гармоніці Макс Тавричеський відомий не тільки як музикант, але й як організатор численних блюз-джемів і блюз-фестивалів  та барабанщик Роман Сокирко, який вже встиг заявити про себе на київській сцені.

 

14:00

Empirical (Велика Британія) — британський джазовий колектив, який в 2007 році створили молоді музиканти: Натаніель Фейсі (саксофон), Шейні Форбс (барабани), Льюїс Райт (вібрафон) і Том Фармер (контрабас). Особливістю квартету є відсутність лідера – кожен з четвірки музикантів бере рівну участь у музичному керівництві колективом.

 

16:00

Сцена на площі Ринок

 

Martin Reiter Electric Trio (Австрія) — тріо австрійського піаніста, клавішника, виконавця на органі Hammond B-3 і електрофортепіано Fender Rhodes;  учасника багатьох міжнародних фестивалів (Pori Jazz, Moldejazz, Montreux Jazz Festival). На рахунку музиканта є як альбоми сольної фортепіанної музики, так і записи в його улюбленому форматі тріо.

 

18:00

Piotr Pociask Quartet (Польща). Пьотр Почяск – відомий польський гітарист, організатор і арт-директор фестивалю Jazz Contest, який щорічно відбувається у місті Тарнув. Учасник багатьох музичних проектів, серед яких можна виокремити фольковий AfroFree, прог-роковий The Stream, джазові Big Contest Band  і Piotr Pociask Quartet.

 

19:00-22:30

парк імені Б.Хмельницького

1 відділ

концерту

Hiromi: THE TRIO PROJECT (Японія). Хіромі –  японська піаністка та композитор, відома завдяки своїй віртуозній техніці, експресивним концертним виступам і гармонійному синтезу джазу, фьюжн, прогресив-року та класичної музики.

 

Перерва

 

 

2 відділ

концерту

George Benson (США) — американський гітарист і вокаліст, в творчості якого гармонійно поєднуються елементи джазу, софт-року і ритм-енд-блюзу. Володар 10 премій "Греммі". Він експериментував в діапазоні від свінгу та бопу до джаз-року та smooth-джазу,  інколи переходячи в поле в поле ритм-н-блюзу та поп-музики. При цьому його гітара практично ніколи не відходила на другий план,  зберігаючи паритет між вокальними та інструментальними п’єсами.

 

29 червня (понеділок)

 

12:00

Сцена на площі біля палацу Потоцьких

 

Urban Gypsy (Україна)— один з небагатьох українських музичних колективів, які виконують джаз-мануш (jazz manouche). Головні особливості джаз-мануш - віртуозне виконання, світлий і позитивний характер музики та циганські інтонації.

 

14:00

Квартет Юрія Середіна (Україна) — композитор та піаніст, випускник Львівської національної музичної академії, дипломант конкурсу Jazz improvizacija (Вільнюс).  У складі квартету на Alfa Jazz Fest гратимуть відомі в Україні музиканти – київський басист Костянтин Іоненко і львівський барабанщик Ігор Гнидин, а також канадський гітарист Алекс Максимів.
 

 

17:00

Сцена на площі Ринок

 

Tango Carbon (Франція) — французький квартет, що виконує танго. Існує з 2012 року. Музика ансамблю дозволяє простежити всю історію жанру - від традиційного танго до нового танго Астора П'яццолли.

 

19:00

Dirty Loops (Швеція) — музичний жанр, в якому працюють музиканти - це синтез якісного поп-року і технічного джаз-ф'южн. Їхня творчість дивує слухачів нестандартними гармонійними ходами, прозорим атмосферним звучанням клавішних, математично чіткою ритм-секцією і приголомшливим вокалом.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сайт

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 25 июня - 29 июня, 12:00


Джазовий Автобус "BORJOMI"


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 2

З 25 по 28 червня, у дні Альфа-джаз фестивалю у Львові, з 11.00 до 20.00, відкритий двоповерховий автобус з джаз-бендами на даху курсуватиме між офіційними сценами фестивалю, даруючи жителям Львова та гостям міста унікальну можливість насолоджуватися легким джазом прямо “на борту” #borjomibus. 

Джазовий настрій забезпечуватимуть гурти:
– Kiev Jazz Quintet (Київ)
– Юлія Ковальська і Назар Леськів (Львів)
– Michelle Band (Львів)
– Notка band (Львів)
– Mugir band (Київ)
– Good News duo (Львів)
– Rocky Road (Харків)
– Fat Chord (Київ)
– Con trust (Львів)
– VA Project (Київ)
– Jungleman (Дніпропетровьск)
– Free Breath (Львів)
– Rishard Jazz Quartet (Львів)
– Jazz Up (Київ)
– Квартет Евгения Абина (Київ)

Вхід в автобус вільний.

Основні зупинки: біля пам’ятника Адамові Міцкевичу та головної сцени фестивалю (парк ім. Богдана Хмельницького)

Детальний розклад зупинок та виступів шукайте на borjomi.com/alfajazz

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 27 июня - 28 июня, с 11:00 по 20:00


X традиційний турнір "Єврофан" у Львові


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 3

25 – 28 червня 2015 року у Львові пройде вже дев’ятий за ліком традиційний міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників різних країн під назвою "Єврофан". 

У футбольному турнірі "Єврофан-2015" прийматимуть участь фан-збірні наступних країн: Ірландія, Швеція, Фінляндія, Словенія, Болгарія, Білорусь, Грузія, Естонія, Молдова, Латвія, Україна, також фан-команди: "Копенгаген" (Данія), "Лейтон Орієнт" (Англія), "Словацко" (Чехія), "Флора" (Естонія), "Динамо Тбілісі" (Грузія), "Херенвен" (Нідерланди), "Динамо Мінськ" (Білорусь), "Дукла Банська Бистриця", "Спартак Міява" (обидві – Словаччина), "Зімбру" (Молдова), "Динамо Бухарест" (Румунія), "Карпати" (Україна) та збірна журналістів України. Разом 24 фан-команди з 17-и країн Європи.

Матчі проходитимуть під живий коментар і музичний супровід.

Під час турніру відбудеться благодійна акція "Фанати Європи – львівським дітям". Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати.Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО.

Фан-фестиваль "Єврофан-2015" стане наймасштабнішим заходом подібного типу у всій Європі!

Адреси стадіонів и дати проведення матчів (Вхід на стадіони – безкоштовний):

Стадіон "Прогрес" (м. Львів, вул. Б. Януша, 1): 26 червня (10:00 - 20:00);
Стадіон Академії футболу ФК "Карпати" на базі УФК-Львівського державного училища фізичної культури (м. Львів, вул. Кн. Ольги, 3): 26 червня (10:00 - 20:00), 27 червня (10:30 - 16:30);
Стадіон Футбольної школи "Рух-Винники" (Винники, вул. Спортова, 2): 26 червня (10:00 - 20:00), 27 червня (10:30 - 16:30);
Стадіон "СКІФ" (м. Львів, вул. Черемшини, 17): 28 червня (10:30 - 16:00) (2 півфінали, фінал, нагородження).

Програма:

25.06.2015 – команди прибувають до Львова, заселяються в готелі, для бажаючих – перші ознайомчі екскурсії, офіційна прес-конференція;
26.06.2015 – матчі групового турніру, екскурсії містом;
27.06.2015 – заключні матчи в підгрупах, матчі стадії плей-оф (1/8 і 1/4 фіналу), благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО, вітальна вечірка; 
28.06.2015 – півфінали, фінал, а також офіційна церемонія нагородження учасників, вручення командних та індивідуальних призів та урочиста вечірка в нічному клубі.

Інформацію про усі попередні фан-фестивалі, відповідні фото- та відео-матеріали розміщено в інтернеті за наступними посиланнями:
• http://www.fckarpaty.lviv.ua/ 
• http://www.facebook.com/EUROFAN.tournament
• http://vk.com/eurofan.tournament 
• http://uk.wikipedia.org/wiki/Єврофан

Де: Скіф

Коли: 25 июня - 28 июня, 10:00


Кіно просто неба у Парку Культури


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 4

Парк Культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького разом з Central Park терасса, запрошує на безкоштовний перегляд фільмів просто неба.

Організатори кінопоказів запрошують усіх, хто має бажання абсолютно безкоштовно насолодитися шедеврами світової кіноіндустрії: "Друзі, запрошуємо Вас на безкоштовний перегляд фільмів просто неба. Всіх чекаємо на кіноперегляди на свіжому повітрі в приємній компанії. Напої, смакоти, та чудовий настрій гарантуємо".

Також організатори запрошують спільно обирати фільми для перегляду на сторінці у Facebook й інформують, що мають наміри щодо показу кращих концертів закордонних зірок.
Отож, усіх охочих запрошують брати зі собою коци та подушки і приходити на 27-ий показ фільмів під відкритим небом у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Крім кінопоказів, щонеділі об 11.00 проводяться безкоштовні заняття йогою.

Початок о 20:30.

Фейсбук

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 16 мая - 31 августа, 20:30


Art BBQ у Палаці мистецтв. Літо мистецтва та смаку у Львові


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 5

Щовихідних тераса Палацу Мистецтв влітку 2015 перетвориться на свято креативу, музики та смачної їжі.

Нова міська ініціатива Art BBQ закликає кожного стати учасником творчого та кулінарного оазису, який виник просто посеред Львова. 

Для найкращого відпочинку навіть у найспекотніші вікенди з 10:00 діятимуть такі атракції:

10:00 - 12:00 - Снідай як граф! Відтворення ранкової трапези графської сім'ї Потоцьких на подвір'ї їхнього палацу.
12:00 - 18:00 - найрізноманітніші творчі та кулінарні майстер-класи.
12:00 - 16:00 - дитяча зона із майстер-класами, аніматорами та театральними виставами.

Щосуботи о 18:00 - концертна програма та виступи dj.
Щонеділі о 20:00 - покази кіно.

А також - показові виступи різних танцювальних напрямків (сальса, лінді-хоп), дегустація вин від гастровиномаркету Winetime, маркет хендмейду, акції та найкращі зустрічі. 

Вхід на події - вільний. Першим 100 гостям відкриття - велкам-дрінк у подарунок.

Ініціатори події - L'UFT Pub - Паб Люфт, UNDERGROUND, Lviv Art Palace.

Сайт 

Вконтакте 

Де: Культурно-мистецький центр "Львівський палац мистецтв"

Коли: 13 июня - 5 сентября, с 10:00 по 22:00


"Відкрита ніч"


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 6

Кінофестиваль "Відкрита ніч" покликаний відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. Фестиваль проходитиме під гаслом "Ми. Для нас. Про себе".

Програма:

27.06. Субота

12.00 - 15.30 – Фінал пітчингу ідей від 1+1 медіа The Next Big Thing–2015.
15.45 - 16.45 – Польська програма, частина 1: перегляд фільмів студентів польських кіношкіл.
16.45 - 18.00 – Майстер–клас від польського кіно митця.
18.00 - 20.30 – Польська програма, частина 2: перегляд фільмів студентів польських кіно шкіл.
21.00 - 22.00 – Офіційна церемонія відкриття, представлення журі фестивалю.
22.00- 04.00, 28/6 – Перегляд конкурсної та поза конкурсної програми.

28.06. Неділя

04.00 - 04.30 – Нагородження переможців.

Де: Фабрика повидла

Коли: субота 27.06 – неділя 28.06, 12.00


Vyshyvanka Couture


Фото: lady.tochka.net

Фото: lady.tochka.net

Дизайнеркаа Оксана Караванська та старовинний український одяг XVIII–XIX ст. з фондів Музею Етнографії будуть творити історію під музику джазу.

Де: Митрополичі сади

Коли: субота о 16.15


"Фантазії пробуджених пісків"


Фото: www.bolshoi-theatre.su

Фото: www.bolshoi-theatre.su

У Львівському будинку органної та камерної музики вже вдруге відбудеться музично-художній проект "Фантазії пробуджених пісків", під час якого поєднають на одній сцені класичні твори відомих композиторів та пісочну анімацію.

Проект покаже п’ять музичних історій за допомогою майстерної гри органістки Олени Мацелюх та анімації на піску художниці Лілії Хомич.

Де: Львівський будинок органної та камерної музики

Коли: неділя 28.06, 19.30


Сніданковий Ярмарок


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 7

Фото взято з сайту agencjagazeta.pl

Щовихідних впродовж літа парк Костюшка перетворюватиметься на затишну галявину, де можна буде у невимушеній атмосфері відпочити від робочих буднів, поспілкуватися з друзями, провести час із родиною і навіть зі сусідами, а також відкрити для себе фестивальну кухню нового формату.

 Запашними напоями для бадьорого ранку частуватиме Кава на шпацер. На охочих дізнатися більше про молекулярну кухню чекають кулінарні майстер-класи від KitchenLab. А дітлахів екологічно чистими іграшками бавитиме ІГРОТЕКО

Вперше у Львові великий ранковий пікнік зі сніданками різних країн світу. Свіженькі круасани і оригінальні канапе, традиційні та екзотичні омлети, легкі десерти та безліч іншого. 

Де: Парк імені Івана Франка

Коли: 31 мая - 31 августа, 10:00


Спортивна галявина на "Сніданковому ярмарку"


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 8

Щовихідних впродовж літа у Львові триватиме "Сніданковий Ярмарок".

Окрім сніданкової кухні народів світу, кулінарних майстер-класів, джазових концертів, вуличних лекції зі здорового харчування  у Парку ім. І.Франка на відвідувачів чекають заняття з йоги та аеробіки, які відбуватимуться на Спортивній галявині.

Графік роботи Спортивної галявини:

10:00-11:00 – ранкові заняття з йоги з інструкторами Львівської школи йоги Сергія Пляшечка.

11:00-11:30 – ранкова гімнастика з Ніною Голуб. Переможниця чемпіонату України з плавання серед ветеранів продемонструє свою гнучкість на очах перед десятками львів’ян. У свої 72 роки жінка й надалі активно займається спортом, бере участь у світових марафонах та лижних гонках.

11:30-12:00 – показовий виступ з брейк-дансу від Іллі Мащенка. Восьмирічний хлопчик не має рівних серед однолітків. Місяць тому юний вундеркінд здобув свою першу звитягу на професійному рівні.

12:00-13:00 – корекція дитячої постави від тренерів спортивно-оздоровчого клубу "Спартак".

13:00-14:00 – заняття з йоги від тренерів спортивно-оздоровчого клубу "Спартак".

14:00-15:00 – аеробіка від тренерів спортивно-оздоровчого клубу "Спартак".

Фейсбук 

Де: Парк імені Івана Франка

Коли: 31 мая - 6 сентября, 10:00


Безкоштовні зарняття йогою в Парку культури


Куди піти у Львові на вихідні: День молоді на ТВК "Південний", Alfa Jazz Fest та турнір "Єврофан" фото 9

Central Park терасса та Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького запрошує Вас на безкоштовні заняття йогою на свіжому повітрі.

Заняття проходитимуть кожної неділі об 11.00. Збір біля головного входу в Парк Культури.

Організатори гарантують приємну компанію, позитивні емоції, кисневе збагачення організму  та насолоду від заняття!

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 14 июня - 30 августа, 11:00. 

Детальніше читайте у нашій АФІШІ:

виставкова афіша

дитяча афіша

театральна афіша

концертна афіша

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах