На проекті "Ніч у Львові" можна буде подивитись кіно вночі

Фото з сайту maisterniamista.org.ua

Фото з сайту maisterniamista.org.ua

Дозвілля та їжа
08 липня 2015 11:38

З 10 до 12 липня у Львові проходитиме традиційний промоційно-туристичний проект "Ніч у Львові", який відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності. Також кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. Також протягом трьох ночей Фестивалю у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького проходитиме кіноніч.

Фанати жахіть зможуть завітати у Львівський кіноцентр, де відбудеться "Ніч Хічкока".

Також на любителів кіно чекатиме показ короткометражних фільмів від Wiz-Art у Італійському дворику.

Вночі у Львівській національній академії мистецтв можна буде переглянути анімовані короткометражні фільми від Media-Arts Lab.

На площі Старий Ринок пройде кінопоказ про вуличне мистецтво. А у антикафе "CoMMuna" пройде ніч українського кіно.

Цікавою подією стане допрем'єрний показ українського фільму "Політ золотої мушки" у підземеллях Ратуші.

"Це дуже цікаве місце, адже площа Ринок – одна з найбільш відвідуваних локацій Львова, і є сподівання, що кіно подивиться серйозна кількість людей.

Такого проекту, як "Ніч у Львові", нема ніде в Україні, це дуже добра ініціатива, тому що, на жаль, в нас намагаються усе викреслювати й забувати, а тут є можливість проводити та показувати такі речі", - розповів Іван Кравчишин, режисер фільму "Політ золотої мушки".

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів - в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх, хто візьме участь у проекті "Ніч у Львові". Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням >>>

"Також з допомогою мобільного додатку "Ніч у Львові" програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток он-лайн та додати подію до свого маршруту. Завантажити додаток "Ніч у Львові" можна на Google Play", - додали організатори.

Львів у новинах:

Синоптики попереджають про грози та спеку

У Львові відкрився перший в Україні Музей мотоциклів

Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах